Hayalindeki Renkleri Özgürce Kullan, Name it’ten Bisiklet Kazan!

Tarihler: 10 Mart 2011 Perşembe ~ 10 Mart 2011 Perşembe

Yer: Cevahir AVM ve Capacity AVM

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 10, 2011 ~ Mar 10, 2011

Name it, kartpostaldaki bisikleti en güzel boyayan 3 çocuğa bisiklet hediye ediyor.

Name it kampanyası ile mağazalardan alacakları kartpostalı boyayan çocuklar bisiklet kazanma şansı yakalayacaklar. İstanbul’da Cevahir AVM ve Capacity AVM’de, Ankara’da ise Gordion AVM’de mağazaları bulunan name it, her mağazaya bir bisiklet olmak üzere zevkli ve yaratıcı çocuklara hediye vermek için onları mağazalarına bekliyor.

0- 12 yaş çocuklar için 3 farklı kategoride koleksiyon hazırlayan name it, newborn koleksiyonunda 0-6 ay arasındaki bebekler için oynarken, uyurken ve gezerken hareket özgürlüğünü göz önünde bulundurarak onlara özel kıyafetler tasarlıyor.

Name it Mini koleksiyonu, 3 yaşına kadar olan çocuklar için konfor, işlev ve dayanıklılık özellikleri ile tercih ediliyor. 3 yaşından 12 yaşına kadar olan çocuklar için hazırlanan name it Kids koleksiyonu ise enerjisi bitmek tükenmek bilmeyen ve tarz konusunda yeterince fikir sahibi olan çocuklar için özgürlük, enerji ve stil temalarını taşıyan zevkli seçenekler sunuyor.

Çocuklar ve aileleri moda ve giyim konusunda yüksek standartlara sahiptir ve Name it bu standartların hepsini buluşturmaktan büyük gurur duyuyor. Doğru stili doğru zamanda doğru fiyata bulabileceğiniz Name it ürünleri, 0-12 yaş aralığındaki çocukların tüm giyim ihtiyacını karşılıyor. Yeni doğanlar için rahat yumuşak giysiler, daha büyük çocuklar için cool jean modelleri, kış için yüksek kalitede paltolar; Name it’ de herşeyi ve daha fazlasını bulabilirsiniz.

Name it ürünleri Bestseller multibrands mağazalarında Vero Moda, Jack&Jones, Pieces, Only markaları ile birlikte yer alıyor. name it ürünlerinden çocukları için alışveriş eden anne babalar kendileri için de alışveriş yapmanın konforunu yaşıyorlar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT