İstanbul Avrasya Koşusu

Tarihler: 10 Ekim 2004 Pazar ~ 10 Ekim 2004 Pazar 10 Ekim Pazar Saat 09:00

Yer: İstanbul Boğaz Köprüsü

Nereden Alınır: Bilgi için: http://www.istanbulmarathon.org/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 10, 2004 ~ Eki 10, 2004
10 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek 26. Avrasya Maratonu`nda yerli ve yabancı çok sayıda atletin yanı sıra her yaştan on binlerce İstanbullu Asya`dan Avrupa`ya koşacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve 10 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek 26. Avrasya Maratonu`nda yerli ve yabancı çok sayıda atletin yanı sıra her yaştan on binlerce İstanbullu Asya`dan Avrupa`ya koşacak. Büyükşehir Belediyesi maratonda ve 15 kilometrelik halk koşusunda dereceye girenlere yaklaşık 125 bin Dolar (Yaklaşık 187 milyar TL) para ödülü dağıtacak.

KATILIM ŞARTLARI:
Maratona ve 15 km `ye katılabilmek için 18 yaşını doldurmuş olmak gerekir. Halk Koşusu`nda ise böyle bir sınırlama yoktur. Yarış numarası alabilmek için kayıt noktalarındaki Katılım Formları`nı eksiksiz olarak doldurmak ve imzalamak gerekmektedir.
SON KATILMA TARİHİ: 09 Ekim 2004 Cumartesi Saat: 17:00`ye kadar
YARIŞ TARİHİ ve BAŞLAMA SAATLERİ: 10 Ekim 2004 Pazar günüdür. Maraton (42.195 m): 09:00, 15km koşusu: 09:00, Halk Koşusu 09:30`da başlayacaktır.
SU ve SÜNGER İSTASYONLARI: Parkur boyunca her 5 km`de bir su ve sünger istasyonları kurulacaktır.
KATILMA ÜCRETİ: Kayıt esnasında vereceğiniz ücretler sokak çocukları için bağışlanacaktır.
HAVA DURUMU: Beklenen Ortalama Sıcaklık: Başlangıç: 08-09 C
Bitiş: 13-15 C
TİŞÖRT ve MADALYA: Maraton ve Halk Koşusu`nu bitiren herkese madalya ve tişört verilecektir.

HALK KOŞUSU KAYIT BÜROLARI
MEYDAN ve PARKLAR: Bakırköy Meydanı, Taksim Meydanı, Eminönü Meydanı, Mecidiyeköy Meydanı, Üsküdar Meydanı (İskele), Kadıköy Meydanı (İskele), Kartal Meydanı, Pendik Meydanı, Maltepe Meydanı (Dönüşümlü) Beyazıt Meydanı, Aksaray Yeraltı Çarşısı İSKİ Merkezi (Dönüşümlü) Avcılar Meydanı, İstanbul Üniv. Avcılar Kampüsü, Küçükçekmece Meydanı (Dönüşümlü) , Esenler Dörtyol, Esenler Yavuz Selim Parkı
METRO, TÜNEL İSTASYONLARI: Aksaray Metro, Taksim Metro, Levent Metro, Esenler Metro, Beyoğlu Tünel veya Galatasaray Lisesi (Dönüşümlü)
BELEDİYE ve ŞİRKETLERİ: İBB Merter, İBB Fatih, Ümraniye İGDAŞ
OKULLAR: Bizi arayan okullara kayıt için görevliler yollanmaktadır.
ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ: Etiler Akmerkez, Mecidiyeköy Profilo, Etiler MetroCity (Dönüşümlü) Ataköy Galeria, Bakırköy Galeria, Zeytinburnu Olivium (Dönüşümlü) Altunizade Capitol, Acıbadem Carerefour, Bayrampaşa Carerefour (Dönüşümlü)
SPOR TESİSLERİ: Tarabya Metin Oktay Spor Kompleksi, Okmeydanı Cemal Kamacı Spor Kompleksi, Florya Spor Tesisleri, Zeytinburnu Spor Kompleksi, Çırpıcı Spor Tesisleri, Esenler Hakkı Başar Spor Kompleksi, İkitelli Spor Kompleksi, Bayrampaşa Spor Kompleksi, G.O.Paşa Spor Kompleksi, Alibeyköy Yeşilpınar Tevfik Aydeniz Spor Salonu, Başocakları Spor Tesisleri, Ümraniye Haldun Alagaş Spor Kompleksi, Dudullu Spor Tesisleri, Tuzla Sahil Spor Tesisleri, Tuzla Kafkale Spor Kompleksi

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT