İstanbul Horse Show

Tarihler: 10 Eylül 2004 Cuma ~ 12 Eylül 2004 Pazar 10-11-12 Eylül 2004

Yer: Kemer Golf & Country Club

Nereden Alınır: KG&CC Atlıspor Kulübü, http://www.istanbulhorseshow.com

Adres: Uzunkemer Mevkii, Göktürk Beldesi 34077 Kemerburgaz Kağıthane İstanbul

Telefon: 0212 239 72 03

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 10, 2004 ~ Eyl 12, 2004

Türkiye’nin Binicilikteki En Büyük Uluslararası Organizasyonu “İstanbul Horse Show“ İçin KG&CC’de Geri Sayım Başladı

“İstanbul’un Dünya Kulübü” Kemer Golf& Country Club, 10 – 12 Eylül 2004 tarihlerinde Türkiye’nin en büyük binicilik ve engel atlama yarışması olan ve geçtiğimiz yıl Uluslararası Binicilik Federasyonu’nun onayı ile Dünya Kupası için puan veren bir yarışma statüsüne kavuşan “Uluslararası İstanbul Horse Show’a” ev sahipliği yapacak.

Uluslararası Binicilik Federasyonu’nun (FEI) takviminde yer alan üç günlük “İstanbul Horse Show” kapsamında 7 müsabaka yer alıyor. Cuma günü koşulacak iki, Cumartesi koşulacak üç koşunun ardından yarışma, Pazar günü Dünya Kupası’na puan veren Tekstilbank Grand Prix’i ile son bulacak.

Dünya çapında 14 ülkeden 60 kadar binicinin katılması beklenen İHS’de Almanya, İsviçre, Yunanistan, Bulgaristan, Brezilya, Venezüella, İrlanda, Güney Afrika, Hollanda, Fransa, Azerbaycan, Belçika, İtalya, İsveç ve Meksika da yer alıyor. Usta binicilerin Dünya Kupası finallerine puan toplayacağı yarışmalardan biri olan müsabakada Türkiye adına İskender Pisak, Ülkan Delikan, Mert Alıcıoğlu, Hulki Karagülle, Avni Atabek, Ata Zorlu, Tunç Çapa, Sencer Can, Atilla Akbıyık gibi usta biniciler yarışacak.

Türkiye’de binicilik sporunun gelişmesine önemli katkıları olan KG&CC, Türkiye Atlısporu’nda çok özel bir yere sahip olan İstanbul Horse Show’a 7 yıldır ev sahipliği yapıyor. Tekstilbank ana sponsorluğunda düzenlenen İHS’de Grundig, Shell Gas, Mövenpick Hotel İstanbul co-sponsorluğu üstleniyor. Basın sponsorluğunu Power Fm ve Hello Dergisi’nin yürüteceği yarışmaya Efes Pilsen, Pepsi, Swarovski, Ajans Medya ve Caka Toys da sponsorluk desteği veriyor.

Türk biniciliğine yeni bir vizyon getiren ve Türkiye’nin yurtdışına açılan önemli bir penceresi olan KG&CC, izleyicilerin müsabakaların dışında da keyifli anlar yaşayabilmeleri için oluşturduğu çocuk oyun alanları, fuar alanı, yiyecek içecek

standları, VIP çadırı, sponsor firma standları ve düzenlediği birbirinden güzel aktiviteleri ile İstanbul Horse Show’u muhteşem bir festivale dönüştürüyor.

Beş kıtadan usta binicilerin, yabancı ülke federasyonlarından delegelerin, protokol ve yabancı medya mensuplarının da katıldığı, seçkin bir davetli ve izleyici kitlesi bulunan İstanbul Horse Show’u her yıl ortalama 15 bin kişi izliyor. “İstanbul’un Dünya Kulübü” Kemer Golf & Country Club, bu büyük organizasyonda Türkiye’nin tanıtımı, Türk biniciliğinin dünyaya açılması ve uluslararası arenada prestijinin artırılması gibi önemli misyonları da üstleniyor.

10-12 Eylül 2004 İHS Program:
10 Eylül 2004, Cuma
11:00 Kemer Welcome Stakes
15:30 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Cup
11 Eylül 2004, Cumartesi
10:30 Mövenpick Cup
14:30 Shell Gas Knock-out Competition
17:00 Grundig İstanbul Cup
12 Eylül 2004, Pazar
11:00 Grundig Challenge
15:30 Tekstilbank Grand Prix

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT