Liseli Dansçılar Sabancı Üniversitesi’nde Yarışacak

Tarihler: 14 Nisan 2012 Cumartesi ~ 14 Nisan 2012 Cumartesi

Yer: Sabancı Üniversitesi Gösteri Merkezi Tuzla Kampüsü

Adres: Orhanlı, Tuzla 34956 İstanbul Tuzla İstanbul

Telefon: 0216 483 90 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 14, 2012 ~ Nis 14, 2012

Sabancı Üniversitesi Dans Kulübü ‘SUDance’ İstanbul genelinde ‘Liselerarası Dans Yarışması’ gerçekleştiriyor. Yarışma lise – üniversitesi etkileşimi ve teması bakımından bir ilk niteliğinde!

Sabancı Üniversitesi’nin en köklü ve aktif kulüplerinden SUDance liselileri düzenledikleri yarışma ile dansa davet ediyor. Proje Lise – Üniversitesi etkileşimi ve yarışma teması bakımından bir ilk niteliğinde. İstanbul genelinde 8 lisenin katılacağı ‘Liselerarası Dans Yarışması’ 14 Nisan 2012 Cumartesi günü Sabancı Üniversitesi Tuzla’daki kampüsünde gerçekleşecek.

İstanbul’dan yarışmaya katılacak 15 lisenin öğrencileri Latin (cha cha, rumba, rock’n roll, samba, salsa vb.), Hip- hop, Tango ve Modern dans türlerindeki gösterileriyle katılacağı yarışma ile bir üniversite sahnesinde performans yapabilme şansı elde etmenin yanı sıra, liselerde dansı teşvik edecekler. Yarışmada birinci olacak takım veya öğrenci, Sabancı Üniversitesi’nin geleneksel dans festivalinde sahne alacak. SUDance, Liselerarası Dans Yarışması’nı bir gelenek olarak her yıl gerçekleştirmeyi planlıyor.

Jüri dans şampiyonlarından oluşuyor

Yarışmanın jüri üyeleri ise dans şampiyonlarından oluşuyor; Seda Arıgül (2012 Türkiye Latin Şampiyonu), Erhan Kuş (2012 Türkiye Latin Şampiyonu), Fulya Leylek, Özhan Leylek, İzmir Tenim

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT