Liseli Gençler Sorunlarını, Tepkilerini Oyun Yazarak Gösterecekler!

Tarihler: 09 Şubat 2009 Pazartesi ~ 15 Şubat 2009 Pazar

Yer: Ve Diğer Şeyler Topluluğu

Nereden Alınır: www.galataperform.com

Adres: Büyük Hendek Cad. No:21 Galata Kuledibi Beyoğlu ISTANBUL Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0 212 243 99 91

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 9, 2009 ~ Şub 15, 2009
LİSELİ GENÇLER SORUNLARINI, TEPKİLERİNİ OYUN YAZARAK GÖSTERECEKLER!
“Ve Diğer Şeyler Topluluğu”; liseli gençlere, tepkilerini dile getirmeleri için yeni bir fırsat sunarak, gençleri “Yeni Metin Yeni Tiyatro” projesi kapsamında oyun yazmaya çağırıyor!

“Ve Diğer Şeyler Topluluğu”; “Yeni Metin Yeni Tiyatro” projesi kapsamında yaptığı çalışmalar içinde liseli gençlere yönelik oyun yazarlığı atölyesi de düzenliyor. Atölye; her gün televizyonda aynı şeyleri izlemekten sıkılan, sınav kaygısından bunalan, hayatına bir değişiklik getirmek isteyen, deneyimlerini ve güncel meselelere karşı tepkilerini dillendirmek isteyen liseli gençleri yazmaya teşvik ediyor. Liseli genç yazarları, yazdıkları metinleri sahnede izleme imkanını da bulacağı heyecanlı günler bekliyor. Oyun yazarı, dramaturg ve akademisyenlerin, lise öğrencileriyle, oyun yazımı üzerine bilgi ve deneyimlerini paylaşacakları atölye çalışmalarında yazılacak oyunların ana temasını, gençlerin yaşadıkları sorunlar ve edindikleri deneyimler oluşturacak. Düşündüklerini ve hissettiklerini kâğıda dökmek isteyen liseli gençler; 15 Şubat 2009 tarihine kadar kendilerini tanıtan bir yazıyı, iletişim bilgileriyle birlikte yenimetinyenitiyatro@gmail.com adresine yollayarak başvurabilirler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT