Philips Aydınlatma Fotoğraf Yarışması

Tarihler: 20 Eylül 2003 Cumartesi ~ 20 Kasım 2003 Perşembe

Yer: Philips

Ücret: Ücretsiz

Nereden Alınır: Ayrıntılı bilgi için: http://www.fotografyarismasi.com

Adres: Meşrutiyet caddesi Ravanda iş Merkezi 85/6 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 20, 2003 ~ Kas 20, 2003
Yarışmaya Katılım Koşulları:
Web: Fotoğrafınızı web sitesindendiki formu doldurarak yükleyin.
E-mail: Adınızı, soyadınızı, adresinizi ve telefonunuzu yazın, fotoğrafınız ile birlikte philips@fotografyarismasi.com adresine gönderin.
Posta: Adınızı, soyadınızı, adresinizi ve telefonunuzu fotoğrafınız ile birlikte "Meşrutiyet caddesi Ravanda iş Merkezi 85/6 Beyoğlu İstanbul" adresine gönderin.
Yarışma Koşulları:
Yarışma herkese açıktır. Katılımcıların yollayacağı fotoğraf sayısında herhangi bir kısıtlama yoktur.
İnternet sitesinden yüklenen fotoğraflar minimum 400x300 px ve 72 dpi olmalıdır ve 500 kb yi geçmemelidir.
E-mail ile yarismaya katilacak yarismacilarin yolladiklari maile Isim-Soyisim, Adres, Telefonlarini eklemeleri gereklidir. Ayrica yollanacak fotograflar minimum 400x300 px ve 72 dpi olmalidir ve 500 kb yi geçmemelidir.
Posta yolu ile katılacak yarışmacıların fotoğraflarının arka kısmına isim,soyisim, adres ve telefonlarını yazmaları zorunludur. Yollanacak fotoğraflar minimum 10x13 fotoğraf kartına basılı olmalıdır. Herhangi bir kategoride ödül kazanan fotoğrafın sahibi Jürinin istegi doğrultusunda negatifini göstermek zorundadır. Posta yolu ile gönderilen fotoğraflar geri iade edilmeyecektir. Philips Aydınlatma katılımcıların fotoğraflarıyla ilgili izinler ve telif hakları ile ilgili herhangi bir sorumluluk kabul etmez. Postada meydana gelebilecek gecikmelerden, kayıp ve hasarlardan Philips Aydınlatma kesinlikle sorumlu tutulamaz. Ödül kazanan fotoğrafların sahipleri ile iletişime geçilecektir. Resmin web sitesinde yayınlanıp yayınlanmayacağına tamamen Philips Aydınlatma Yarışma Değerlendirme Kurlu karar verecektir.
"Haftanın Resmi" Oylaması: İnternet sitesi üzerinden yüklenen, e-mail ve posta ile ulaşan tüm fotoğraflar bir sonraki haftabaşı topluca siteye yüklenip oylamaya açılacaktır. Oylama süresi her dönem için bir haftadır. Oylama sonuçları, oylama süresi sona erdikten sonra en geç üç gün içerisinde ana sayfada açıklanacaktır.
Philips Aydınlatma Fotoğraf Yarışması: 20 Eylül – 20 Kasim 2003 tarihleri arasında internet üzerinden yüklenen, e-mail ve posta ile gönderilen tüm fotoğraflar Philips Aydınlatma tarafından belirlenen seçim kurulunda değerlendirilecektir. Başvuruların geçerli sayılabilmesi için, istenen tüm bilgilerin eksiksiz ve doğru olarak bildirilmiş olması gerekmektedir.
Ödüller:
Birinciye; Philips 23PT5305 72 Ekran Tv, ikinciye; Philips 17" Brilliance Monitör, Üçüncüye; Philips Fisio 825 Cep Telefonu, Haftanın resmine; Philips Satin Ice Optima HP 6459, Philips Cool Skin HQ 6761, katılan ilk 200 kişiye; Philips ULC Enerji Tasarruflu Ampul

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT