Şansına Güvenen Herkes Reform Halı'da Buluşuyor

Tarihler: 16 Kasım 2011 Çarşamba ~ 31 Aralık 2011 Cumartesi

Yer: Reform Halı

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 16, 2011 ~ Ara 31, 2011

Fırsatlar bitmiyor, çekilişsiz kurasız Reform Halı şıklığı evinize geliyor. “Şanslı 1000 Sensin” kampanyası ile tüm yüzleri gülümsetecek Reform Halı şanslı ziyaretçilerini bekliyor. www.reformhali.com internet adresine tıklayan ve formu dolduran her bininci kişi bedava halı kazanma fırsatını yakalıyor.

Klasikten moderne birbirinden özel koleksiyonları ve her geçen gün artan tasarım seçenekleri ile Reform Halı’da fırsatlar bitmiyor. www.reformhali.com internet sitesinin şanslı ziyaretçileri kazançlı çıkıyor. İnternet sitesinde yer alan formu dolduran her bininci kişi çekilişsiz kurasız Reform Halı’dan bedava halı kazanıyor.

Şanslı 1000 olmak ve en güzel halılardan birine bedava sahip olmak isteyenler şansınıza güvenin, Reform Halı'nın www.reformhali.com internet adresine tıklayın ve formu doldurun. Bu özel kampanya ile her bininci kişiden biri siz olun, evinizin dekorasyonuna renk katma fırsatını kaçırmayın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT