Shell Eco-Marathon 2011 İçin Başvurular Başladı

Tarihler: 15 Ekim 2010 Cuma ~ 31 Ekim 2010 Pazar

Yer: Shell

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 15, 2010 ~ Eki 31, 2010

SHELL ECO-MARATHON 2011 İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI

Dünyayı yakıt verimliliği kavramıyla tanıştıran Shell’in; dünya genelinde lise, teknik lise ve üniversite öğrencilerini yarının çevreci otomobillerini bugünden üretmeye teşvik etmek amacıyla başlattığı ve bu yıl 27.si gerçekleştirilecek olan “Shell Eco-Marathon 2011” için başvurular başladı. Shell Türkiye’nin de son 8 yıldır katılarak başarılı sonuçlar elde ettiği Shell Eco-Marathon’a başvurmak isteyen gençler 31 Ekim 2010 tarihine kadar http://www.shell.com/home/content/ecomarathon adresinden başvurularını yapabilirler.

Shell’in sürdürülebilir enerji konusunda bilinç yaratmak ve yakıt verimliliğini teşvik etmek amacıyla 27 yıl önce hayata geçirdiği Shell Eco-Marathon’da; dünyanın dört bir yanından lise, teknik lise ve üniversite öğrencileri, kendi tasarladıkları araçları kullanarak en az yakıtla en uzun mesafeyi katedebilmek için yarışıyorlar. Shell Eco-Marathon her yıl, dünyanın birçok yerinden katılan öğrencilerin teknik bilgileri ve çevre duyarlılıkları ile ürettikleri çevreci otomobillerin çetin ama keyifli rekabetine sahne oluyor.

Benzin ve dizel yakıt gibi geleneksel enerji kaynaklarının yanı sıra, LPG, güneş, hidrojen, bio-mass gibi daha temiz enerji türleri ile çalışan otomobillerin de yer aldığı Shell Eco-marathon’da Türk ekipleri de başarılı performanslar ortaya koyuyorlar.

Bu sene 27.si düzenlenecek olan Eco-marathon’a Türkiye’den katılmak isteyen öğrenciler 31 Ekim tarihine kadar, http://www.shell.com/home/content/ecomarathon internet adresini ziyaret ederek başvurularını yapabilirler. Öğrenciler ayrıca Shell-Eco.Marathon@shell.com ve shellturkiye@shell.com adreslerine mail göndererek yarışmayla ilgili merak ettikleri sorulara yanıt alabilirler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT