Siemens Sanat ‘Sınırlar Yörüngeler 18’ Yarışması Başlıyor

Siemens Sanat ‘Sınırlar Yörüngeler 18’ Yarışması Başlıyor

Tarihler: 29 Mart 2016 Salı ~ 06 Mayıs 2016 Cuma

Yer: Siemens Sanat

Adres: Meclis-i Mebusan Cad. 45 Fındıklı Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 334 11 04

Web: http://www.siemenssanat.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 29, 2016 ~ May 6, 2016

Türkiye'de güncel sanatın önemli platformlarından biri olan Siemens Sanat tarafından, ilk kez 2007 yılında gerçekleştirilen "Sınırlar Yörüngeler" yarışmasının bu yıl onuncusu düzenleniyor. Genç sanatçılara kendini ifade edebilme olanağı sağlayan yarışma için başvurular, 6 Mayıs 2016 tarihine kadar yapılabilecek.

Siemens, Türkiye’deki 160. yılında sanata ve sanatçıya olan desteğini sürdürüyor. Siemens Sanat tarafından düzenlenen ve genç sanatçıları destekleyerek hem ulusal hem de uluslararası sanat dünyasına kazandırmayı hedefleyen, “Sınırlar Yörüngeler” yarışmasının bu yıl onuncusu düzenlenecek.

Genç sanatçıların yoğun ilgi gösterdiği “Sınırlar Yörüngeler 18” için başvurular başladı. Alan gözetmeksizin Türkiye'de eğitim gören tüm lisans ve lisansüstü öğrencilerine açık olan yarışmaya adaylar, bireysel veya grup çalışmalarıyla 6 Mayıs 2016’ya kadar başvuru yapabilecek.

13-15 Mayıs 2016 tarihlerinde seçici kurul tarafından yapılacak değerlendirme sonucunda “Sınırlar Yörüngeler 18” yarışmasını kazananlar belirlenecek ve yarışmada 10.000 TL’lik üç başarı ödülü verilecek.

“Sınırlar Yörüngeler 18” yarışmasının seçici kurulunda küratör ve sanat yazarı Derya Yücel, sanatçı Murat Germen, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi, sanatçı Mürteza Fidan, sanatçı Petrit Halilaj ve Sinopale yöneticisi ve sanatçı T. Melih Görgün yer alıyor.

Adayların, Siemens Sanat'ın internet sayfası üzerinden yarışma başvuru formlarını doldurduktan sonra, başvuru dosyalarını 6 Mayıs 2016 Cuma günü saat 16.00'ya kadar “Chameleon Tasarım ve Proje Yönetimi - Mazhar Osman Sokak, Özmutlu Apartmanı, 4/7 Feneryolu-İstanbul” adresindeki Siemens Sanat Sınırlar Yörüngeler Proje Koordinatörlüğü ofisine ulaştırmaları gerekiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT