Sunar, En İyi Tarife Sahip Anneyi Seçiyor

Tarihler: 08 Mayıs 2012 Salı ~ 31 Mayıs 2012 Perşembe

Yer: www.sunaryılınannesi.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 8, 2012 ~ May 31, 2012

Spot: Lezzet ustası Sunar, Adana ve Çukurova’ya özgü unutulmaya yüz tutmuş tariflerin peşine düştü. Elinde Adana ve Çukurova’nın unutulmuş tadları olanlara çağrı yapan Sunar, “Yılın Annesi” yarışmasıyla en iyi tarife sahip anneyi seçiyor.

Sunar, elinde büyükannesinin bir deftere karaladığı yemek tarifleri olanlara, unutulmuş Adana ve Çukurova’ya özgü tarifleri bir köşede ya da akıllarında özenle saklayanlara yönelik bir yarışma düzenledi. Amaç 'Yılın Annesi'ni seçmek. Yarışmada, hem yılın annesi seçilecek hem de Adana ve Çukurova’nın unutulmuş tatları (yemekler, tatlılar) hatırlanacak, hatta bu tatlar başka mutfakların yeni lezzetleri haline gelecek. Anneninizin, anneannenizin, teyzelerinizin hamaratlı ellerinden yediğiniz ve bugün artık unutulduğunu düşündüğünüz yemek ve tatlılar Sunar'ın bu yıl ilkine imza atacağı 'Yılın Annesi Yemek Yarışması' ile yeniden mutfaklara dönecek.

Yarışmaya katılmak çok kolay. İnternetten www.sunaryılınannesi.com adresine elinizdeki tarif ve yemeğinizin bir adet fotoğrafı ile başvurmanız yeterli. İnternet kullanmayan katılımcılar ellerindeki tarifi ve fotoğrafı ‘‘ Sunar Grup Pazarlama Yılın Annesi Yarışması Yolgeçen Mah. T.Cemal Beriker Bulvarı, No.565 PK.01120 Seyhan/Adana’’ adresine posta yoluyla ulaştırabilirler. Yarışmada birbirinden özel tariflerin yanı sıra unutulmaya yüz tuttuğu düşünülen yemek ve tatlıların hikâyeleri de tarif ile birlikte gönderilebilir. Böylelikle, annelerin mutfaklarında Sunar yağları pişirdikleri lezzetler tüm Türkiye'nin mutfağına hikâyesiyle birlikte konuk olabilecek. Yarışmanın değerlendirilmesi halk oylamasıyla internet üzerinden www.sunaryilinannesi.com adresi ve facebook.com\sunarincebelli facebook sayfası üzerinden değerlendirilecek. 31 Mayıs'a kadar yayınlanacak tariflere bir tık'la oy verilebilecek. Bu oylama yoluyla finalist anneler belirlenecek ve daha sonra jüri oyuyla gerçekleştirilecek finalde bu anneler muhteşem hediyelerle ödüllendirilecek.

Yağ sektöründe adından söz ettiren Sunar Grup bu yıl başlayacağı 'Yılın Annesi Yemek Yarışması'nı geleneksel hale getirmeyi amaçlıyor. Bu yarışmanın değerlerimize sahip çıkmanın yanında geleneksel tatlarımızı gelecek kuşaklara aktarmanın bir aracı olduğunu söyleyen Sunar Grup Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Çomu "Yarışmamız geleneksel hale gelecek ve her yıl düzenleyeceğiz" diyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT