Tek Karede Zeytinburnu'nu Anlat

Tek Karede Zeytinburnu'nu Anlat

Tarihler: 20 Mart 2016 Pazar ~ 02 Aralık 2016 Cuma

Yer: Zeytinburnu Belediyesi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 20, 2016 ~ Ara 2, 2016

Zeytinburnu’nu anlatan en iyi kareyi yakalamak için bu yıl 6’ncısı düzenlenen Geleneksel Zeytinburnu Fotoğraf Yarışması’na, katılımlar tüm hızıyla devam ediyor. Birincinin 6 bin TL ile ödüllendirileceği yarışmaya başvurular 2 Aralık Cuma günü sona erecek.

Zeytinburnu Belediyesi ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) işbirliğiyle organize edilen Zeytinburnu Geleneksel Fotoğraf Yarışması’nda katılımlar tüm hızıyla devam ediyor. Bu yıl 6’ncısı düzenlenen fotoğraf yarışmasının amaç, Zeytinburnu’nun herhangi bir bölgesinde çekilmiş, renkli veya siyah-beyaz bir fotoğrafla en iyi görüntü ve kompozisyonu yakalayabilmek. Ünlü Foto Muhabir Ara Güler’in seçici kurul üyeleri arasında yer alacağı jüride; Prof. Dr. Sabit Kalfagil, Haluk Çobanoğlu, İsmail Küçük, Murat Gür, Mustafa Yılmaz ve Süleyman Gündüz gibi usta fotoğraf sanatçıları da yer alacak.

55 BİN TL ÖDÜLLÜ FOTOĞRAF YARIŞMASINA YOĞUN İLGİ

Yarışmacıların en fazla 4 adet fotoğrafla katılabileceği mücadelenin sonunda; Birinci 6 bin, İkinci 4 bin, üçüncü 3 bin, Mansiyon Ödülü (5 adet) 2 bin, Zeytinburnu Belediyesi Özel Ödülü bin 500, Jüri Özel Ödülü bin, Sergilenmeye Değer Eserler (60 adet) 500 TL ile ödüllendirilecek. Ayrıca yarışmada dereceye giren isimler, para ödülünün yanı sıra fotoğraflarını sergileme ve Zeytinburnu’nu anlatan birçok tanıtım filminde ve kitaplarında yer alma fırsatını da yakalayacak. 12 Aralık 2016 Pazartesi günü sonuçların açıklanacağı fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğrafçılar, ödüllerine 24 Aralık 2016 Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan sergi ve ödül töreninde kavuşacak. Sadece online başvurunun kabul edildiği fotoğraf yarışmasına katılmak isteyen yarışmacıların “www.tfsfonayliyarismalar.org” adresinden kayıt yaptırmaları yeterli.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT