The Marmara Collection Boyacı Sandığı Tasarım Yarışması

Tarihler: 18 Ekim 2011 Salı ~ 18 Kasım 2011 Cuma

Yer: The Marmara Taksim

Adres: Taksim Meydani Taksim İstanbul 34437 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 334 83 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 18, 2011 ~ Kas 18, 2011

The Marmara Taksim’de kullanılan meşhur Boyacı Sandığı’nın yeniden yorumlanacağı Tasarım Yarışması’nın başvuruları, 18 Kasım 2011 tarihine kadar uzatıldı.

İstanbul’un simgelerinden The Marmara Taksim, dünyaca ünlü tasarımcı ve iç mimar Dan Kwan imzasını taşıyan, Türk sanatı ve kültürünün “modern” ile harmanlanmasından oluşan yeni yüzüyle ziyaretçilerine hizmet vermeye devam ediyor. Lobisinden restoranlarına, resepsiyonundan toplantı odalarına uzanan yelpazede birçok noktası farklı dokunuşla yenilenen The Marmara Taksim’in simge haline gelen boyacı sandığı da, otantik tasarımına sadık kalınarak öğrenciler tarafından yeniden yorumlanacak.

Boyacı Sandığı Tasarım Yarışması

The Marmara Collection, The Marmara Taksim’in girişinde bulunan ayakkabı boyacı sandığının, otantik tasarımına sadık kalınarak misafir sandalyesiyle beraber yeniden tasarlanacağı bir yarışma düzenliyor. Genç tasarımcıları teşvik etmek için düzenlenen yarışmada, The Marmara otellerinde kullanılan boyacı sandığının, günümüz tasarım anlayışıyla yeniden yorumlanması amaçlanıyor.

Üniversitelerin Endüstriyel Tasarım Bölümü (Mimarlık ve Güzel Sanatlar) lisans ve yüksek lisans programlarına kayıtlı öğrencilerine açık olan tasarım yarışmasının son başvuru tarihi 18 Kasım 2011. Yarışma projesi için son teslim tarihi ise 30 Kasım 2011. Dereceye giren tasarımların ödül töreni ise 13 Aralık 2011 tarihinde gerçekleştirilecek.

Yarışmada birincilik ödülü; The Marmara Manhattan dâhil olmak üzere, katılımcının kendi seçeceği bir The Marmara otelinde 1 hafta çift kişilik konaklama ve uçak bileti, ikincilik ödülü; The Marmara Taksim’de 1 gece çift kişilik konaklama, üçüncülük ödülü ise The Marmara Taksim Tuti Restaurant’ta çift kişilik 1 akşam yemeği olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT