Türk Fotoğrafında Genç Soluklar 2005

Tarihler: 23 Şubat 2005 Çarşamba ~ 16 Temmuz 2005 Cumartesi Son katılım tarihi: 16 Temmuz 2005

Yer: İstanbul Fotoğraf Merkezi ve Geniş Açı Dergisi

Nereden Alınır: Bilgi için: www.istanbulfotografmerkezi.com/gencsoluklar

Adres: Tarlabaşı Bulvarı No. 272 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 238 11 60 – 0212 238 93 58

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 23, 2005 ~ Tem 16, 2005
TÜRK FOTOĞRAFINDA GENÇ SOLUKLAR 2005”

Geniş Açı Fotoğraf Sanatı Dergisi’nin 2001 yılında ilkini tek başına gerçekleştirdiği “Türk Fotoğrafında Genç Soluklar” projesi, iki yıldır Geniş Açı ve İstanbul Fotoğraf Merkezi’nin ortaklığında gerçekleşmektedir.

Projenin amacı, ilk “Genç Soluklar” projesinde de olduğu gibi, bugüne kadar çalışmalarını dar bir çevrenin dışına çıkarma şansını yakalayamamış ve Türk fotoğrafında “Ben de varım!” demek isteyen genç fotoğrafçıların işlerini fotoğraf severlerle buluşturmak. Yarışma amacı taşımayan bu proje, temel olarak Türk fotoğrafına yeni isimler kazandırmayı ve fotoğrafçıların konulu çalışmalar yapmasını teşvik etmeyi amaçlıyor.

Üçüncü kez yapılacak olan “TÜRK FOTOĞRAFINDA GENÇ SOLUKLAR 2005” projesi, Geniş Açı ve İstanbul Fotoğraf Merkezi’nce değerlendirilecek, hem Geniş Açı’nın özel bir sayısında yayınlanacak hem de İstanbul Fotoğraf Merkezi’nde 15 Eylül-29 Ekim 2005 tarihleri arasında sergilenecek. Böylece genç isimlerin farklı mecralarda fotoğraf severlerle buluşmaları sağlanacak.

Otuz beş yaş altındaki herkesin katılımına açık olan ve son katılım tarihi 16 Temmuz 2005 olan “Genç Soluklar” projesinin ikincisine katılımların %55 İstanbul`dan gerçekleşti. İstanbul`u %18`le İzmir takip ederken, kalan katılımlar Ankara, Kocaeli, Bursa, Eskişehir, Antalya , Mersin ve Kıbrıs’tan yapıldı. Katılımcıların % 60`ının erkek olduğu ve 35 yaş sınırının olduğu Türk Fotoğrafında Genç Soluklar -II `nin yaş ortalaması ise 27 oldu. “Türk Fotoğrafında Genç Soluklar 2005” ile ilgili ayrıntılı bilgi ve katılım formu www.genisaci.com/gencsoluklar ya da www.istanbulfotografmerkezi.com/gencsoluklar adreslerinden edinilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT