www.sporcutv.com Amatör Kulüplere Top Kampanyası

Tarihler: 23 Şubat 2012 Perşembe ~ 31 Ağustos 2012 Cuma

Yer: www.sporcutv.com

Nereden Alınır: www.sporcutv.com, www.facebook.com/SporcuTV

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 23, 2012 ~ Ağu 31, 2012

www.sporcutv.com amatör kulüplere top kampanyası

www.sporcutv.com amatör sporculara ve kulüplere yönelik oluşturulmuş, internet sitesine para ayıramayan kulüplerin kendilerini, sporcularını tanıtabilecekleri, hediyeler kazanabilecekleri ücretsiz bir platform olarak açılmıştır. Sporcularda kendi profillerini oluşturarak, videoları ve detay bilgileri (yaş, boy, kg vb) aracılığıyla kendilerini üst liglerdeki kulüplere ücretsiz tanıtma imkanı bulmaktadır.

Daha çok kulübe ulaşarak sitemizin tanıtımını yapmak adına üye olan amatör kulüplerimize yönelik hediye top kampanyamız başlamıştır. Sonraki dönemde amatör kulüplerin sistemli biçimde sitemize video yükleyip belli izlenmeye ulaştırmaları halinde forma, şort, ayakkabı vb malzeme ihtiyaçlarını karşılamaları sağlanacaktır. Bu sistem sayesinde sponsor bulmakta zorlanan amatör kulüplerimizin stadlarda toplayamadıkları seyircileri internet ortamında toplayarak fayda sağlamaları sağlanmış olacaktır.

Kulüp yöneticilerimiz ana sayfamızda sağ üst bölümde bulunan yeşil bölümde kulüp üyeliğini tıklayarak kulüplerini ücretsiz olarak siteye üye yapabilirler.

Tüm Türkiye’de bulunan amatör kulüplerin kampanyadan faydalanabilmesi için;
1- Kulüp üyeliği ile en az 10 video yüklenmesi, (kulüp sporcularını tanıtıcı, maç, antrenman görüntüsü olabilir, detay için sitedeki videolar inceleyiniz)
2- Yüklenen bu videoların yüklenme tarihinden itibaren 1 ay içerisinde toplam 15,000 kez (10 videonun toplam izlenme sayısı) izlenmesi yeterlidir. İzlenme sayıları kulübün sayfasında logosunun altındaki bilgilerden takip edilebilir. (Her bilgisayardan her video bir günde bir kez izlenme alabilir)

Videolarınızı sporcularınız ve taraftarlarınız facebook, twitter gibi sitelerde paylaşarak izlenme sayısını çok çabuk bir biçimde arttırabilir istenen izlenmeye ulaşabilirsiniz. 10’dan fazla video yükleyerek de istenen izlenmeye ulaşmanızı hızlandırabilirsiniz.

Bir ay içerisinde istenen izlenmeye ulaşan kulüplerimize 10 adet futbol topu hediyemiz olacaktır. (15,000 izlenme sayısı tanıtım amacıyla belirlenmiştir, sonraki dönemde bu sayı arttırılacağı için ihtiyacı olan kulüplerimizin bu fırsatı değerlendirmelerini tavsiye ederiz).

www.sporcutv.com
www.facebook.com/SporcuTV

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT