Yu-Gi-Oh Tutkunları Nezih`te Toplansın!

Tarihler: 03 Nisan 2011 Pazar ~ 03 Nisan 2011 Pazar

Yer: Nezih Beşiktaş Mağazası

Adres: Sinan Paşa Mah. Hasfırın Cad. No:16 Beşiktaş İstanbul Beşiktaş İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 3, 2011 ~ Nis 3, 2011

Türkiye’nin en köklü kitabevi, kırtasiye ve oyuncak zinciri Nezih, hafta sonu etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor. Dünyanın en çok ses getiren Japon çizgi filmlerinden Yu-Gi-Oh efsanesi, 3 Nisan Cumartesi günü saat 13.00’te Nezih Beşiktaş mağazasında dev bir turnuvaya dönüşüyor.

7’den 70’e herkesin mağazası olan Nezih, 3 Nisan Cumartesi günü, saat 13.00’te gerçekleştireceği Yu-Gi-Oh turnuvası ile tüm düellocuları Beşiktaş mağazasına bekliyor. Yaş sınırlamasının olmadığı bu macera dolu turnuvada, tüm oyunculara toplamda 100`lerce TL değerinde çeşitli hediyeler verilecek. Ayrıca dereceye giren oyunculara Nezih`ten hediye çekleri ve sürpriz ödüller de çabası!

Lig usulü gerçekleşecek ünlü düello turnuvası Yu-Gi-Oh’a katılmak için, 3 Nisan Cumartesi günü, Nezih Beşiktaş mağazasından yapacağınız 35 TL ve üzeri alışverişin ardından, saat 12.00 ile 12.55 arasında kayıt yaptırmanız yeterli!

Türkiye’deki 9 mağazası ile kaliteli hizmet, geniş ürün gamı ve uygun fiyatları bir araya getiren Nezih Kitapevi, oyuncaktan kitaba kırtasiyeden hediyelik eşyaya kadar geniş ürün gamı ve seçkin mağazacılık anlayışı ile tüketicilerine hizmet sunmaya devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT