Bozcaada - Çanakkale Turu

Bozcaada - Çanakkale Turu

Gezi Rehberi Bozcaada - Çanakkale Turu

Vize: Vizesiz

Gezilecek Yerler: Bozcaada - Bozcaada Kalesi - Ayazma Plajı - Gökçeada - Zeytinliköy

Tur Tarihleri:

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Lüks Otobüsler İle

Kalkış Noktaları: 23:30 Kartal Köprüsü (Kadiköy Yönü) - 23:50 Kozyatağı Hilton Otel Karşısı Otobüs Durağı (Yenisahra Köprüsü) - 23:59 Kadıköy Evlendirme Dairesi İspark Otopark Önü - 00:30 Gayrettepe Metro İstasyonu (Denizban k Karşısı) - 01:30 Beylikdüzü Marmara Park Avm Önü - 02:30 Silivri Kipa Önü - 03:30 Tekirdağ Dolgu Saha Önü (Lunapark Yanı) -

Paylaş:

istanbul.net.tr Nis 26, 2024 ~ Nis 28, 2024

Tur Programı

1. Gün

Gece Yolculuğu

Akşam yemeği: Gidiş güzargahında mola tesisinde serbest olarak alınıyor. - Ekstra

2. Gün

Tenedos Adası - Bozcaada - Bozcaada Kalesi - Ayazma plajı

Konforlu otobüslerimiz ile yaptığımız yolculuk sonrasında,  mitolojide Tenedos adası olarak bilinen, Posedion’un üflediği rüzgârların kıyılarını dantel gibi şekillendirdiği Bozcaada’ya doğru yol alıyoruz. Ezine ilçesi Geyikli iskelesine ulaşıyoruz. Buradan bineceğimiz feribotla yaklaşık yarım saat süren bir yolculuk sonrası ulaşacağımız Bozcaada’daki ilk durağımız tüm ihtişamı ile bizleri karşılayan ve Cenevizliler tarafından yaptırıldığı bilinen Bozcaada Kalesi olacak. Panoramik olarak göreceğimiz Bozcaada Kalesi’nden, yapılan anlatım ve çekilen fotoğraflar sonrası, Eski Rum Mahallesi (Cumhuriyet) ve Eski Türk Mahallesinin (Alaybey mahallesi) ara sokaklarında dolaşarak geçmiş Bozcaada yaşamının izlerini görüyoruz. Gezimizin ardından dileyen misafirlerimiz serbest zaman diliminde Ayazma plajına giderek denize girebilirler, dileyen misafirlerimiz ise serbest zamanda Bozcaada’nın meşhur reçellerini ve kurabiyelerini alabilir aynı zamanda Bozcaada üzümlerinden üretilen şaraplarından tadabilirler. Bozcaada ziyareti sonrasında adadan ayrılıp otelimize gidiyoruz. Konaklama otelimizde

3. Gün

Gökçeada (Ekstra) - Kaleköy Peynir Kayalıkları - Kraliçe Valentina Yolu - Semadirek Manzarası - Zeytinli Köy - Gökçeada Merkez - Gökçeada Müzesi (Dileyenler)

Otel de alacağımız sabah kahvaltısı sonrasın da otelimizden hareketle dileyen misafirlerimizle Kabatepe Feribot iskelesinden feribota binerek Gökçeada'nın (Ekstra) eşsiz güzelliklerine doğru yola çıkıyoruz. Ege'nin mavi sularından Gökçeada'ya ulaştığımızda ilk durağımız Kaleköy’ de efsanelere konu olmuş peynir kayalıklarını, Kraliçe Valentina yolunu ve Semadirek manzarasını göreceğiz. Fotoğraf molasının ardından doğanın kucağında sakladığı yeşil zeytinliklerden adını alan Zeytinli Köy' e yola çıkıyoruz. Gökçeada'nın doğusunda, maviyle yeşilin kucaklaştığı bir köşede taş evlerin sıralandığı dar sokaklarıyla, bizleri zaman tünelin de hissettirecek bu köy de Gökçeada’ya özgü Dibek kahvesini deniyoruz ve serbest zamanın sona ermesiyle birlikte, adanın kalbine ve ziyaretçilere pek çok tarihi, doğal ve kültürel güzellik sunan adanın merkezine ulaşıyoruz. Öğle yemeği molasının ardından, serbest zamanda dileyenler adanın tarihini ve kültürünü daha yakından tanımak için Gökçeada Müzesini ziyaret edebilir ve sokakları keşfederek alışveriş molası yapabilir.  Aydıncık, bir diğer adıyla Kefalos Plajı, altın rengi kumsallarıyla bizi karşılıyor. Yüzme molası için verilecek serbest sürenin bitimin de adadan ayrılıp İstanbul’a dönüş yoluna çıkıyoruz ve gecenin ilerleyen saatlerine doğru İstanbul’a varıyoruz ve siz sayın misafirlerimize, bir başka acente organizasyonunda buluşmak dileğiyle veda ediyoruz.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Belirtilen Kategori Otellerde Konaklama

- Sabah Kahvaltıları

- Çevre Gezileri

- İkramlar

- Sabah Kahvaltıları

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

- Akşam Yemekleri

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Öğle Yemekleri

+ Programda Belirtilen Yemekler

+ İçecekler

+ Kişisel Harcamalar

+ Ekstra Turlar

+ Müze Ören Yeri Giriş Ücretleri

+ Feribot Bileti

+ Müze Kart

Önemli Notlar:
*Rezervasyon esnasında kesinlikle Koltuk Numarası sözü ve garantisi verilemez.
*Rehber gerekli gördüğü takdirde, tüm programı gerçekleştirmek kaydı ile zamanlama ve program akışı konusunda değişiklik yapma hakkına sahiptir.
*Programda belirtilen oteller standartları ve mevkileri bakımından aynı olmak kaydı ile değiştirilebilir.
*Turumuzda rehberlik, ulaşım, konaklama ve çevre gezileri paket programdır. Ayrı düşünülemez.
*Çocuk indirimi iki yetişkin yanında uygulanır.
*Tek bir çocuk için kullanılır.
*En son sirkü bir öncekini geçersiz kılar.
*Program zamanlamasında hava, yol vb. nedenlerle rehber gerekli gördüğü taktirde değişiklik yapabilir. Turlarımızda kullanılan araç tipleri kişi sayılarına göre aşağıdaki şekilde sınıflandırılır.
*Her turumuzda bulunan kişi sayısına göre aşağıda bulunan araç tipleri tayin edilir.
*Otobüsler: 28-46 kişi sayılarında kullanılır.
*Mercedes Travego-Tourismo 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Neoplan Cityliner-Tourliner 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Mitsubishi Safir 54+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Midibüsler: 17-27 kişi sayılarında kullanılır. Isuzu Turkuaz 31+1 koltuklandırma, yatar otobüs koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet monitör, 1 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Minibüsler: 16’ya kadar kişi sayılarında kullanılır. Vw Volt 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı. Vw Volt El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Mercedes Sprinter 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Mercedes Sprinter El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.

Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT