Costa Neoclassica Srilanka & Maldivler & Hindistan

Costa Neoclassica Srilanka & Maldivler & Hindistan

Gezi Rehberi Costa Neoclassica Srilanka & Maldivler & Hindistan

Vize: Vize Zorunlu

Gezilecek Yerler: Male - Colombo - Mormugao - Bombay

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Türk Havayolları İle

Kalkış Noktaları: İstanbul - Male - Bombay - İstanbul -

Paylaş:

istanbul.net.tr Şub 25, 2017 ~ Mar 4, 2017

Tur Programı

1. Gün

İstanbul - Male

İstanbul Havalimanı Dış Hatlar terminali, Türk Havayolları Kontuarı önünde gece saat 22:00 ‘ da buluşma. Check -in, pasaport ve gümrük kontrolleri sonrası Türk Havayollarının TK 730 sefer no’lu uçuş ile saat 01.05’de Male’ye hareket. Ertesi gün 12:05 ‘ de varışınızın ardından geminize transferiniz. Geceleme geminizde.

2. Gün

Male, Maldivler

Limandan Hareket : 20:00

3. Gün

Denizde Seyir

Tüm gün gemideki aktivitelerden faydalanabilirsiniz

4. Gün

Colombo, Srilanka

Limana Varış: 07:00 / Limandan Hareket : 17:00

5. Gün

Denizde Seyir

Tüm gün gemideki aktivitelerden faydalanabilirsiniz

6. Gün

Mormugao (Goa), Hindistan

Limana Varış: 09:30 / Limandan Hareket : 17:00

7. Gün

Bombay, Mumbai

Limana Varış : 08:00, Geceleme gemideGemide alacağınız kahvaltının ardından şehir merkezine transferiniz.

8. Gün

Bombay - Male - İstanbul

Gece yarısı saat 04:00 ‘ da Bombay havaalanına transferiniz ve TK 721 sefer sayılı uçuş ile İstanbul’a saat 06:55 ‘ te uçuş. 10:35 ‘ te varışınızın ardından turumuzun sonu.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Belirtilen Gemide Konaklama

- Animasyon ve Gösteriler

- Ekonomi Sınıfı Uçuşlar

- Transferler

- Çevre Gezileri

- Seyahat Sağlık Sigortası

- Panoramik Şehir Turları

- Liman ve Havaalanı Vergileri

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Rehberlik Hizmetleri

+ Ekstra Turlar

+ Vize Ücreti

+ Yurtdışı Çıkış Harcı

+ İçecekler

+ Kişisel Harcamalar

+ Bahşişler

İtalyan firma Costa Cruise gemilerinden biri olan neoClassica 1991 yılı yapımlıdır. Fakat 2014 yılında çok önemli değişiklikler yapılıp neredeyse tamamen yenilenmiştir. Uzunluğu 235m, genişliği 30m olup toplam 650 kabin kapasitelidir. İster gemideki 9 bar ve 2 ana restaurantta damak tadınızı geliştirin isterseniz; havuz ve jakuzilerde dinlenin. . Kabinler de TV, mini bar, telefon, ka sa, saç kurutma makinesi mevcuttur. 11 katlı bu gemide unutulmaz zaman geçireceksiniz.

Elephanta Caves and Temples : Hindistan'da denizin ortasında bulunan Fil Adası'ndaki Fil Mağaraları, Şiva kültünün kaya sanatıyla birleşmiş muhteşem bir örneğidir. Bombay'a yakın olan bu adadaki mağara tapınaklarda bulunan taş oyması heykeller çok ilginçti r. Buradaki heykellerin M.S. 450 ile 750 yılları arasında yapıldığı sanılıyor. En ilginç özelliklerinden biri, böylesi dev boyut larına karşı- lık, çok ince taş işçiliğine sahip ve üstelik bir ada üzerinde yapılmış olmaları.
 
Gateway of India : Hindistan’a yalnız gemi ile ulaşımın mümkün olduğu eski dönemlerde ilk ayak basılacak yer, Mumbai limanı idi. Böylece, Mumbai’ye Hindistan’ın giriş kapısı adı verilmişti. Buradaki anıt, İngiltere Kralı V. George’un 1911 yılındaki Hindi stan’ı ziyaretini ölümsüzleştirmek üzere 1924 tarihinde yapılmıştır. Mimari olarak 16. yüzyıl Gujarat İslam sanatı ile Gotik zafer a nıtı tarz- larının karışımıdır ve sarı, bazalt taşından yapılmıştır. Bu anıtın bulunduğu Apollo Bunder meydanı Bombay’ın popüler buluşma ve gezi yerlerinden biri olmuştur. 
Crawford Market : Mumbai'nin toptan ve perakende sebze meyve satışının yapıldığı Crawford Market, gezilecek ve görülecek bir yerdir. Bu markette geleneksel usüllerle borsa yöntemiyle alım satım yapılmaktadır. 
Prince of Wales Museum (Pazartesi günleri kapalıdır.) : Wellington Meydanında İngiliz Kralı V. George’un Hindistan’ı ziyareti anı- sına yapılmıştır. 1923 tarihinde ilk bölümü açılmıştır. Müze binası, Hint - Gotik mimari tarzının bir örneğidir. Müzede minyatürler, tabiat tarihi ve arkeoloji bölümleri vardır. Elephanta Mağaralarından getirilmiş büyük boy rölyefler, Budha heykelleri ve çok ayrın- tılı çizilmiş minyatürleri göreceğiz. 
Mani Bhavan : Mahatma Gandhi’nin 1917 - 1934 yılları arasında August Kranti meydanının yakınında bulunan Mani Bhavan adlı bu evde yaşadığı bilinmektedir. Günümüzde bu ev, Gandhi’nin yaşamından kesitler vererek onu yansıtan bir müze olarak kullanılmak- ta. Kütüphane bölümünde Gandhi hakkında yazılmış kitaplar sergilenmektedir. Turumuzun ardından geceleme geminizde.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT