Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/web2k19/public_html/stuff/gezi/inc/ts-detail.php on line 96
Günübirlik Termal Tur Sağlık Kürü Gidiş-Dönüş: Bireysel Ulaşım (Ulaşım Ekstradır) - İstanbul Gezi Rehberi istanbul.net.tr İstanbul Şehir Rehberi
Günübirlik Termal Tur Sağlık Kürü

Günübirlik Termal Tur Sağlık Kürü

Gezi Rehberi Günübirlik Termal Tur Sağlık Kürü

Vize: Vizesiz

Gezilecek Yerler: İstanbul

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Bireysel Ulaşım (Ulaşım Ekstradır)

Kalkış Noktaları:

Paylaş:

istanbul.net.tr Haz 25, 2017 ~ Haz 25, 2017

Tur Programı

1. Gün

İstanbul

- Tanita Bedensel Kütle Endeksi  Kan ve Şeker Analizi - Ruhsal ve Bedensel Denge Kürü - Nefes Kürü + Mini Detox Kürü - Alkalileşme Kürü - Detoks Kahvaltı - Bitki ve Sıvı Kürü - Koku Kürü - Cilt Analizi - Çamur Maskesi - Helyoterapi –Müzik Kürü - Perhiz Lokantasında  - Öğle Yemeği - Kişiye Özel Sağlıklı Bitki Çayı Servisi - Ayak Detoksu - Sauna Kürü - İnhalosyon ve Buhar Kürü - Türk Hamamı - Aqua Teraphy- Suda Ayak Altı Refleksoloji Kürü - Akşam Yemeği - İyi Düşünme Kürü - Söyleşi- Kültür Sanat - Birazda Oynayalım

Fiyata Dahil Hizmetler

- Sabah Kahvaltıları

- Öğle Yemekleri

- İkramlar

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Bireysel Ulaşım

+ Kişisel Harcamalar

Sıkça Sorulan Sorular: 
1) Nasıl Giysiler Getirmeliyiz?
Yanınızda rahat giysiler getirmenizi tavsiye ederiz. Güneş ve akşam Açık hava etkinliklerimiz için uygun kıyafetlere ihtiyacınız olabilir.
2) Gelmeden Önce Nasıl Beslenmeliyim?
Geçmiş geçmişte kalmıştır, artık her şey değişecek. Endişe etmeyin tesisimizde kişiye özel beslenme programı uygulanmaktadır. Kesinlikle aç kalmalısınız.
3) Alkol ve Sigara Kullanımına Devam Edebilir miyim?
Bu kötü alışkanlıklarınızdan uzak durmanızı tavsiye ederiz ama eğer çok ihtiyaç duyarsanız tesisimizde kaçıp sigara içebileceğiniz alanlar bulunmaktadır.
4) Çocukla Gelebilir miyim?
Bunu çok önermeyiz. Ancak isterseniz birlikte gelebilirsiniz. 7 yaşından küçük çocuklar ıslak alanlara alınmamaktadır.
5) 18 Yaşından küçük olan kızım / Oğlum Detoks Yapabilir mi?
18 Yaşından küçük gençlerin detoksa detoks kürü ihtiyacı için doktorunuza danışabilirsiniz. Ancak velilerin yazılı izni olmadan ıslak zeminlerde gençlere hizmet verilmemektedir.
6) Evcil Hayvan Getirebilir miyim?
Tesisimiz Medikal nitelikli bir termal tesistir. Hayvanları çok seviyoruz ancak maalesef tesisimiz küçük dostlarımız için uygun değildir.
7) İlaçlarımı Kullanmaya Devam Edebilir miyim?
Doktorunuz tarafından verilen tüm ilaçlarınızı, doktorunuzun belirttiği şekilde kullanmaya devam etmelisiniz. İlaçlarınızı getirmeyi unutursanız endişe etmeyin yakınımızda bir eczane var.
8) Havuza Girerken Nelere Dikkat Etmeliyim?
Sağlığınız için dikkat etmeniz gerekenler konusunda doktorumuz kişiye özel gerekli uyarıları yapacaktır. Yanınızda mayo getirmeyi unutmayın.


* Günübirlik paketler, önceden telefonla rezervasyon yaptırılarak kullanılır.  Önceden tele rezervasyonu yapılmamış girişler tesisimizin günlük kapasitesi ile sınırlıdır.
* Günübirlik kür parkuru paketlerinde tesise giriş saati en geç 09:00 arası olmalıdır. Gecikenler için kaçırdıkları kürler tekrar edilemez.
* Günübirlik paketlerde detoks kahvaltı ve detoks öğle yemeği fiyata dahildir.
* Misafirlerimiz kendi paketleri dahilindeki tüm kür programları ücretsizdir.  Misafirlerimiz diledikleri kür programına katılabilirler.
* Giriş günü Doktor Kontrolü (Bilgisayarlı check-up ve fiziksel ön tanı) yapılır.
* 1 haftadan uzun süreli kür paketlerinde Doktor Kontrolleri haftalık olarak tekrarlanır.
* Tesisimizdeki Sağlık Hizmetleri ROMATEM TÜRKİYE tarafından karşılanmaktadır.
* Salı günleri doktor konsültasyonu yapılmaz.
* Tüm paketlerimizde Kişiye Özel Tansiyon ve Şeker Ölçümleri günde 2 sefer yapılmaktadır.
* Toplu kür seanslarının başlangıç ve bitiş saatleri gün içinde anons edilir.
* Kişiye özel kür parkuları için gün içinde yaşam koçları tarafından rezervasyon yaptırılmalıdır.
Ruhsal ve Bedensel Arınmaya gelen tüm misafirlerimiz, kendi istekleri doğrultusunda, paketleri dahilindeki tüm kürlerden ücretsiz faydalanırlar .
* Kür programlarının her birine katılım zorunlu değildir. Herhangi bir kür uygulaması sırasında, misafirlerimiz diğer hizmetlerimizden faydalanabirler.
* 18 yaşından küçük misafirlerimizin rezervasyonları ebeveynleriyle birlikte konaklamaları ve ıslak alanlara ebeveynleri ile girebilecekleri şartıyla kabul edilir.
* 7 yaşından küçükler kaplıca, sauna ve buhar banyosu gibi sıcak su bulunan alanlara giremezler.

Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT