Japonya & Kore Turu

Japonya & Kore Turu

Gezi Rehberi Japonya & Kore Turu

Vize: Vize Zorunlu

Gezilecek Yerler: Seul - Osaka - Tokyo

Tur Tarihleri:

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Kore Havayolları İle

Kalkış Noktaları: İstanbul - Seul - Tokyo - Seul - İstanbul -

Paylaş:

istanbul.net.tr May 17, 2024 ~ May 25, 2024

Tur Programı

1. Gün

İstanbul - Seul

İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde buluşuyoruz. Bilet ve bagaj işlemlerinin ardından Kore Havayollarınaair  KE 956 sefer sayılı uçuş ile Seul’e hareket ediyoruz. Yeni günü uçakta karşılıyoruz.

2. Gün

Seul

Yerel saat ile 13.25’te Seul’e varıyor ve alanda bizi bekleyen özel aracımızla şehir turumuza başlıyoruz. Göreceğimiz yerler arasında 1395 Yılında Jaseon Hanedanı’nın kurucusu olan Kral Taejo tarafından yaptırılan Gyeongbokgung Sarayı, şehrin kalbinde yer alan Insa Dong caddesi ve birçok pahalı markaya ev sahipliği yapan Myeong-Dong caddesi göreceğimiz yerler arasında olacak. Turumuzun ardından otelimize hareket ediyoruz. Bu akşam dileyen misafirlerimiz  ekstra olarak düzenlenecek Han Nehri Tekne (60-$ (Kişi Başı)  gezisine katılabilirler. Kore yarımadasının en büyük 4. nehri olan ve şehri ikiye bölen bu nehirde Seul halkının su kenarında yaşantısına tanıklık edebilirsiniz. Bu gezimizde Seul’u ışıklar altında görme imkânına sahip olacaksınız (akşam yemeği dâhil değildir). Tur bitimi konaklayacağımız otelimize doğru hareket edeceğiz. Geceleme otelimizde.

3. Gün

Seul

Kahvaltıdan sonra serbest zaman. Dileyen konuklarımız ile ekstra Kuzey Kore sınırında bulunan Tarafsız Bölge / DMZ turu (120 $ Kişi Başı ) için hareket. Dünyada iki bölünmüş tek ülke olan Kore’yi bir başka açıdan görebileceksiniz. Son derece güvenli bu askerden arındırılmış tampon bölgeye gittiğimizde burada neler olduğunu hissedecek ve Kore’ye neler olduğunu da anlayabileceksiniz. Pasaportunuzu yanınızda bulundurmayı unutmayın. Tur sırasında Özgürlük köprüsünde yürüyecek, 1978 yılında bulunan Kuzey Korelilerin iki sınır arasında yaptığı 1.7 km uzunluğundaki Üçüncü Sızma Tüneline ineceksiniz. Dorasan tren istasyonunda mola verip, Gözetleme Merkezinden Kuzey Kore'ye bakacaksınız. Tur bitimi otelimize doğru hareket edeceğiz. Geceleme otelimizde.

4. Gün

Seul - Osaka

Kahvaltıdan sonra otelimizden check out ile birlikte, Seul havalimanına transfer oluyoruz check in ve bagaj işlemlerimiz sonrası yerel hava yolları uçuşu ile Osaka’ya uçuyoruz. Yaklaşık 2 saatlik uçuşumuzun ardından Osaka kentine varıyoruz. Pasaport işlemlerinin ardından panoramik şehir turumuza başlıyoruz. Japonya'nın Tokyo'dan sonraki en büyük şehri olan Osaka, 17 milyonu bulan nüfusu ile oldukça kalabalık ve hareketli bir yerleşim yeridir.  Osaka'da yapacağımız şehir turumuzda öncelikle 16. yüzyılda inşa edilen ve Japon mimarisinin en güzel örneklerinden birisi olan Osaka Kalesi ile başlıyoruz. Bu ziyaretlerimiz sonrasında Osaka'nın Dotonbori çarşılarında serbest zaman ayırıyor, alışveriş ve yeme içme cenneti sayılabilecek bu şehrin lezzet duraklarını keşfetme şansına sahip oluyoruz. Tur bitimi otelimize transfer.

5. Gün

Osaka

Otelimizde alacağımız kahvaltının ardından serbest zaman. Dileyen misafirlerimizle ekstra tam gün Kobe ve Nara turu (195-$  Kişi Başı ) gerçekleştireceğiz. İlk olarak Japonya'nın eski başkentlerinden olan ve aynı zamanda tarihte Japon sanatlarının, el sanatlarının, edebiyatın, kültürün ve sanayinin beşiği olan ve bir saat mesafedeki Nara'ya giderek Todaiji Tapınağı'nı ziyaret ediyoruz. Todaji, dünyanın en büyük ahşap yapısı olmasının yanı sıra dünyanın en büyük Buda heykelini barındırmaktadır. Nara bahçesinde Nara geyiklerini de görüyoruz, geyikleri elimizle yedirebilir, selfie çekebiliyoruz. Kobe Ikuta tapınağını ziyaret edeceğiz. Turumuzun sonunda Kobe Mozaik isimli yeme içme mekanında bir final mola ile veriyoruz, dilerseniz burada meşhur Kobe etinin tadına bakabilirsiniz.. Turun sonunda Osaka’ya dönüyoruz.

6. Gün

Osaka

Kahvaltının ardından serbest zaman. Dileyen misafirlerimizle ekstra tam gün  Kyoto şehir turu (195-$ Kişi başı )  gerçekleştireceğiz. İlk olarak altından yapılan Kinkakuji Tapınağı, ziyaret edeceğiz. Bir Geyşa’nın anıları filminin çekimlerinde yer almış Fushimi İnari tapınağını geziyoruz. Arka arkaya yerleşmiş yüzlerce tanrı kapısı çok ilginizi çekecek. Sonrasında altından akkan suyun kutsal olduğuna inanılan Kiyomizu Tapınağını ziyaret ediyoruz. Geyşalarılyla ünlü gion bölgesinde serbest zaman ayırıyor, keyifli vakit geçirip, fotoğraf çekme fırsatı elde edeceğiz. Sonrasında konaklama Osaka otelimizde.

7. Gün

Osaka - Tokyo

Sabah kahvaltımızın ardından otelimizden çıkış işlemlerimizi gerçekleştiriyoruz. Ardından tren istasyonuna gidiyor ve Shinkansen (Süper Hızlı Tren ) ile birlikte Tokyo yolculuğumuza başlıyoruz. Tokyo’ya varışımız ile birlikte dünyanın en taze balıklarını yiyebileceğimiz Tsukuji balık pazarını geziyoruz. Mükemmel suşilerin yapıldığı yerel restoranlardan birine giderek tadimlanabilir, Japon deniz ürünlerini ve ünlü Japon bıçaklarını satın alabilirisiniz. Sonra ünlü Asakusa Bölgesini ve Sensoji Tapınağını geziyoruz. Ardından Tokyo’nun en ünlü caddesi Ginza varıyoruz. Adını 1612 yılında gümüş sikke darphanesi kurulduktan sonra gümüş “gin” lonca “za” isimlerinden alan cadde sınırsız alışveriş olanağı sağlamaktadır. Turumuzun sonunda Japonya’nın meşhur köpeği olan Hachiko heykelini ve günde 1 milyon kişinin kullandığı yaya geçidini bünyesinde barından Shibuya bölgesini ziyaret edeceğiz. Sonrasında konaklama otelimizde.

8. Gün

Tokyo

Kahvaltımızın ardından tam gün serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Fuji & Gotenba Outlet turuna ( 200 Kişi Başı ) katılabilirler. Japon halkının kutsal kabul ederek taptığı, 3.776 metre yüksekliği ile Japonya’nın en yüksek dağı olan Kutsal Fuji’ye gidiyoruz. 2013 yılında UNESCO tarafından Dünya Mirası Listesi’ne alınmıştır ve etrafında 25 taneye yakın kutsal kabul edilen mekân olduğu bilinir. Burada Oshino Hakkai adlı Japon köyünü ziyaret edecek, yerel yaşamlarına tanıklık edeceğiz. Turumuzun sonunda Japonya'nın en büyük outletlerinden biri olan ve 290 kadar mağazayı bünyesinde bulunduran Gotenba outletine varıyoruz. Uluslar arası ve Japon markalarını uygun fiyata bulabileceğimiz outlette serbest zamanımız var. Konaklama Tokyo otelimizde.

9. Gün

Tokyo - Seul - İstanbul

Otelimizde alacağımız erken kahvaltının ardından Tokyo havalimanına doğru yola çıkıyoruz. Bilet ve pasaport işlemlerimiz ardından Kore Havayollarına ait sefer ile Tokyo’dan (Narita Havalimanı) Seul’e doğru uçuşumuzu yapıyoruz. Seul varışımız ile birlikte kısa bir beklemenin ardından İstanbul’a uçacağız. Yerel saat ile 19:40’ta İstanbul Havalimanı’na varıyoruz ve turumuzun sonu. Bir sonraki keşfinizde görüşmek dileğiyle.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Ekonomi Sınıfı Uçuşlar

- Havaalanı Vergileri

- Tren ile Ulaşım

- Iç Hat Bağlantı Uçuşu

- Belirtilen Kategori Otellerde Konaklama

- Panoramik Şehir Turları

- Alan - Otel / Otel - Alan Transferleri

- Rehberlik Hizmetleri

- Seyahat Sağlık Sigortası

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Vize Ücreti

+ Öğle Yemekleri

+ Akşam Yemekleri

+ İçecekler

+ Ekstra Turlar

+ Kişisel Harcamalar

+ Seyahat Sağlık Sigortası

+ Bahşişler

+ Müze Ören Yeri Giriş Ücretleri

+ Şehir Vergileri

Örnek Oteller:
Seul - 4* Sollago Hotel Myeongdong vb.
Osaka - 4* Sarasa Shinosaka  Hotel vb.
Tokyo - 4* Hotel Monday Toyosu vb.

Uçuş Bilgileri:
Havalimanı Buluşma Tarihi ve Saati : Belirtilen Kalkış Tarihinde Saat: 18:20
Gidiş:
KE956 IST - ICN 21:20 - 13:25* (Seul’e varış sonraki gün)
Dönüş:
KE706 NRT – ICN 09:20 - 11:45
KE955 ICN – IST 13:40 - 19:40

Ekstra Turlar:
Avantajlı Etkinlik Paketi – X Large 770 Usd Yerine 730 Usd!!
Han Nehri Tekne (60-$ Kişi Başı), Tarafsız Bölge / DMZ Turu (120-$ Kişi Başı )Kobe Ve Nara Turu (195-$  Kişi Başı), Fuji & Outler Turuna (200-$  Kişi Başı) Kyoto Turuna (195-$  Kişi Başı),


  • Gün içindeki kur değişimi TL fiyatlara yansıtılmaktadır.Ödeme anındaki kurlar geçerlidir.
  • Rezervasyon esnasında misafirlerimizin pasaport no, doğum tarihi ve pasaportun alınış/son kullanma tarihi bilgilerinin alınması gerekmektedir.
  • Tura katılan kişilerin seyahat sırasında yanlarında Seyahat Sigortalarını bulundurmaları gerekmektedir.
  • Yurtdışı Çıkış Harcının, seyahat tarihinden önce ilgili bankalara ödenmesi ve dekontun seyahat sırasında yanınızda bulundurulması tavsiye edilir.
  • Acente, kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar.
  • Ekstra turların günleri; içeriğe bağlı kalmak kaydı ile katılımcı sayısına (Mimimum 20 kişi), müze ve ören yerinin kapalı olma durumuna, uçuş saatlerinde oluşabilecek değişikliklere göre rehber tarafından değiştirilebilir.
  • Panoramik şehir turu, şehirlerin tanıtımı için düzenlenen 2-3 saat süreli turlardır. Panoramik şehir turları; müze ve ören yerleri girişleri içermemekte olup şehir hakkında genel bilgi vermek amaçlıdır. Bazı turlar kapalı yollar veya araç girişine izin verilmeyen noktalarda imkânlar dâhilinde toplu taşıma veya yaya olarak yapılabilir.
  • Yol üzeri yapılacak ekstra turlarda; tura katılmayacak olan misafirlerimiz, rehber tarafından belirlenen mola yerinde bekleme yapacaklardır. (Benzin istasyonu, Dinlenme tesisleri, Market Vb.)
  • 3 kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilmektedir. 3 kişilik odalarda ilave yatak uygulaması olup, 3. Yatak standart yataktan küçüktür.
  • 2 yetişkin + 1 çocuk olan rezervasyonlarda çocuk için ayrı yatak bulunmayabilir. Çocuk fiyatları ancak çocuğun iki yetişkin yanında konaklaması durumunda geçerlidir.  Çocuk indirimleri 2 yetişkin yanında kalan yaş grubuna uyan,  “tek çocuk” için geçerlidir.
  • Gidilen ülkelerdeki otellerde alınacak kahvaltıların içeriği Türk kahvaltısından farklıdır. Grup kahvaltıları genelde continental kahvaltı (Çay/kahve, kuruvasan ve marmelat) olarak ayrı salonda verilebilir.
  • Otellere giriş saatleri uluslar arası kurallarca belirlenmiş olup,  giriş saat 14:00 - 15:00 arasındadır. Çıkış saatleri 10:00 - 12:00 arasındadır.
  • Bazı programlarımız birkaç alternatifli oteller bazında satışa sunulmaktadır. Birden fazla otel seçeneği olan programlarımızın rehber ve transfer aracı aynı olabilir.
  • Fuar, kongre, konser, etkinlik,  spor turnuvası vb. gibi dönemlerde oteller, belirtilen lokasyonlardan veya km’ lerden daha fazla mesafede kullanılabilir.
  • Promosyon ibaresi olan turlarımızda otellerimizin konumu ve verilen içeriği standart paketlerimize göre farklılık gösterebilir. Promosyon turlarımızda misafir tarafından iptal veya değişiklik yapılamaz.
  • 18 yaş altı reşit sayılmayan çocukların anne veya babalarından biri veya ikisi ile beraber tura katılmadığı durumlarda, tura katılım için gerekli olan muvafakatnamelerin seyahat sırasında kişilerin yanında bulundurulması zorunludur.
  • Turlar başka acente turları ile birleştirilebilir.
  • Uçak saatlerine bağlı olarak programda değişiklik olabilir.
  • Bazı havayollarında yeme-içme ve online check-in hizmetleri ücrete tabi olabilir.
  • Otobüslü turlarımızda, rezervasyon esnasında kesinlikle “Koltuk Numarası” garantisi verilmez. Otobüslü turlarımızda kullanılacak araç tipleri, katılımcı sayısına göre belirlenmektedir.
  • T.C. Yeşil Pasaportu ile seyahat edecek misafirlerimizin pasaport alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri gereklidir.
  • Yırtık, yıpranmış, ıslanmış ve/veya benzeri tahribat(lar)a uğramış pasaportlar nedeniyle ziyaret edilecek ülke sınır kapısında gümrük polisi ile sorun yaşanmaması adına; anılan pasaportların yenilenmesi ve T.C. vatandaşlarına vize uygulayan bir ülke ise ilgili vizenin yeni pasaportta olması gerekmektedir. Aksi durumda sorumluluk yolcuya aittir.
  • Seyahat bitiş tarihi sonrası, pasaport geçerlilik süreleri ülkelere göre minimum 3 ay ile 1 yıl aralığında değişkenlik göstermektedir. Ülkelerin talepleri olan pasaport geçerlilik süresi bilgilerine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.  Aksi durumda misafirlerimiz ülke pasaport polisleri tarafından ülkeye alınmama durumu ile karşılaşabilir.
  • Schengen bölgesine seyahat edecek herhangi bir pasaport tipine sahip misafirlerin eğer pasaportlarının alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri talep edilebilir. Aksi halde gidecekleri ülkeye kabul edilmeyebilirler ve/veya Türkiye'den havayolu firması tarafından uçuşları gerçekleştirilmeyebilir. Böyle bir durumda sorumluluk yolcuya aittir.
  • Schengen Vizesi istenen destinasyonlara yapılan gezilere katılacak T.C. Vatandaşı misafirlerin mutlaka vize geçerliliğini, çok girişli olup olmadığını, kullanım süresinin bitişini kontrol etmesi gerekmektedir.
  • T.C. vatandaşı olsa dahi, yurt dışı gezisine farklı bir ülkeden sahip olduğu pasaport ile çıkacak misafirlerimizin, seyahat edeceği ülke(ler)de vize uygulaması olup olmadığı hakkında, ilgili konsolosluğa başvurarak bilgi alması gerekmektedir.
  • Turun iptali durumunda vize ücreti iade edilmez. Vize alınmış olması, ülkeye giriş yapılabileceği anlamına gelmez, pasaport polisinin ülkeye sokmama yetkisi vardır. Bu durumdan Tatilsepeti.com sorumlu değildir, sorumluluk misafire (yolcuya) aittir.
  • Yeterli sayı sağlanamadığı takdirde geziler yapılamamakta veya ekstra gezi fiyatları, içerik, kullanılacak araç ve katılımcı sayısına göre değişiklik göstermektedir.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT