Ms Bellejour İle Hollanda Ve Kanalları

Ms Bellejour İle Hollanda Ve Kanalları

Gezi Rehberi Ms Bellejour İle Hollanda Ve Kanalları

Vize: Vize Zorunlu

Gezilecek Yerler: Amsterdam - Rotterdam - Gent - Brüksel - Antwerp - Dordrecht

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Türk Havayolları İle

Kalkış Noktaları: İstanbul - Amsterdam - Amsterdam - İstanbul -

Paylaş:

istanbul.net.tr Nis 25, 2018 ~ May 2, 2018

Tur Programı

1. Gün

İstanbul - Amsterdam

06.00 İstanbul Havalimanında Dış hatlar Acente standında buluşma.10.25 TK1957 ile Amsterdam’a hareket.13.10 Amsterdam’a varış ve kısa bir şehir turu.15.00 Gemiye varış, kabinlere yerleşme ve serbest zaman.16.00 Ekstra Tur tanıtımı.

2. Gün

Amsterdam

Serbest zaman veya dileyen misafirlerimizle ekstra olarak düzenlenecek olan Zaanse Schans ve Volendam veya Lale zamanlarının olduğu “Keukenhof” Çiçek Parkı gezilerinden birine katılabilirler. Hangi turun olacağına grup birlikte karar verecektir.

3. Gün

Rotterdam

06.00 Rotterdam’a varış. Rotterdam; İsmini Rotte Irmağı’ndan almaktadır. Bir liman kentidir. Avrupa’nın en büyük, Dünya’nın ise ikinci en büyük limanına ev sahipliği yapar. Hollanda’nın Amsterdam’dan sonra nüfus olarak ikinci büyük şehridir. Modern mimarisi şehrin en ilgi çekici unsurlarından biridir, çoğu Avrupa şehrinin aksine şehre damgasını vuran ortaçağdan kalma gotik yapılar değil, post modern binalar, geometrik desenler ve ilginç köprülerdir. Avrupa’nın New York’u gibidir. Mimarinin yanı sıra kültür ve festival şehridir. Festivalsiz ay geçmeyen şehirde ülkenin ve hatta Avrupa’nın en iyi müzelerine ve sergilerine rastlamak mümkündür. Dünya mutfağına ait birçok tadı bulabilirsiniz, özellikle deniz mahsulleri ile adından söz ettirir. Rotte Nehri’ne olan konumu, denizcilik mirası, Erasmus Üniversitesi, üstün mimari dokusu, kültürel ve canlı yaşam olanakları ile akıllara kazınmış bir şehirdir.

4. Gün

Gent

Gent, Brüksel ve Brugge arasında, Belçika’nın Flemenk bölgesinde yer alıyor. Kentin isminin Kent dilinde “iki nehrin kesiştiği yer” anlamında kullanılan Ganda kelimesinden geldiğine inanılıyor. Lys ve Scheldt nehirleri.Gent, Avrupa’nın en iyi vejetaryen mutfağına sahip şehri. Bu şehirde Belçika’nın meşhur dörtlüsü waffle, bira, patates ve çikolatalarını tadabilirsiniz. 11-16. yüzyılda Avrupa’nın en büyük şehirlerinden biri olmuş ve altın çağını yaşamıştır.  Gent, tarihi bir şehir, bugün çağdaş bir kenttir. Ortaçağ dönemine ait kuleler, surlar, köprüler, müzeler, katedraller ve meydanlar… Gent’de keşfedilecek çok yer vardır. Gentliler şehirlerinin üç ünlü kulesi ile övünürler. Birincisi St. Bravo Katedrali (Ünlü Flaman ressam Jan Van Eyck’nın eseri Mystic Lamb’a ev sahipliği yapmaktadır.)  İkincisi Belfry Çan Kulesi, üçüncüsü St. Nicholas Kilisesi.

5. Gün

Brüksel

Avrupa Birliği’nin ve çikolatanın başkenti Brüksel. Brüksel’de hangi mevsim olursa olsun yağmur eksik olmaz. Özellikle kış ayları hava o kadar çok soğuk olur ki, hikâyeye göre Belçika çikolatasının bu kadar güzel olmasının sebebi yıl boyu kötü olan havalarmış, mutsuzluk yayan havalara çare olmak… Brüksel’in diğer önemli tatları midye, waffle ve patates kızartması. Sanat ve kültür aktiviteleri ile turist çeken Brüksel, Avrupa Birliği merkezlerine ve NATO’ya ev sahipliği yapan bir Avrupa Başkenti. 1900’lü yıllarda Avrupa savaşlarla çalkalanırken, tarafsız kalmayı başarmış bir kent, kısmen de olsa tarihi yapılarını korumuş bir şehirdir.

6. Gün

Antwerp

Belçika’nın Flanders bölgesinde yer alan Anvers ya da Antwerp, aynı adı taşıyan Anvers idari ilinin başkenti ve bölgenin en büyük şehridir. Belçika’nın başlıca limanı olan Anvers Limanı, Avrupa’nın en büyük üçüncü limanıdır. Anvers, ismini Scheldt Nehri yakınlarında yaşayan ‘’Antigoon’’ adındaki bir devden alır. Efsaneye göre bu dev, nehirden geçen denizcilerden geçiş ücreti alır ve ona karşı gelenlerin ellerini kesip nehre atar. Daha sonra Silvius Brabo adındaki genç kahraman devin elini keser ve nehre fırlatır. Antwerpen Flamenkçe’de el fırlatmak anlamına gelir. Anvers, tarihi şehir merkezi, büyüleyici mimari yapıları ve dinamik yapısı ile keşfedilmeye değer bir kenttir. Görülmesi gereken yerler; Rubens Müzesi (Flaman ressam Peter Paul Rubens’in stüdyo olarak kullandığı evi, müze olarak ziyarete açılmıştır.)  Plantin Moretus Müzesi, Meryem Ana Katedrali, Anvers Tren İstasyonu.

7. Gün

Dordrecht - Amsterdam

Hollanda'nın en eski şehrini ziyaret edin ve bu kentin zengin tarihini suyla anmak için sayısız eser ve müzelerden antik depolardan ve sokaklarından geçerek görkemine tanık olun.Dordrecht, Hollanda'nın güneybatısında bulunur, ülkenin en eski şehirlerinden biridir. Merwede, Noord ve Ouwe Maas gibi nehirlerle sulak bir alanda bulunan şehir, tahıl, şarap ve ahşap ticareti yapan önemli bir ticaret kentidir. Dordrecht oldukça zengin bir tarihi geçmişe sahiptir. Dordrecht'in eski şehir limanlarına, anıtlarına ve müzelerine doğru yürüdüğünüzde şehrin zenginliğini bugün de açıkça göreceksiniz. Amsterdam’a geç saatlerde varış

8. Gün

Amsterdam - İstanbul

En geç gemiden saat 09:00'da çıkış işlemlerimizi yapıyoruz, Serbest zaman ve havaalanına transfer

Fiyata Dahil Hizmetler

- Ekonomi Sınıfı Uçuşlar

- Belirtilen Gemide Konaklama

- İkramlar

- Transferler

- Liman ve Havaalanı Vergileri

- Seyahat Sağlık Sigortası

- Rehberlik Hizmetleri

- Animasyon ve Gösteriler

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Vize Ücreti

+ Yurtdışı Çıkış Harcı

+ Kişisel Harcamalar

+ Ekstra Turlar

+ İçecekler

+ Bahşişler

+ Seyahat Güvence Paketi

İptal Şartları: 
• Münferit Rezervasyon İptal Şartları; 
120 – 100 gün arasında, alınan tüm ücret iade edilir. 100 gün ve sonrası için gemi şirketi tarafından uygulanan cezai işlemler; 100 – 67 gün arası toplam ücretin % 70’si, 66 – 39 gün arası toplam ücretin % 80’si, 37 – 24 gün arası toplam tutarın % 90’i, 23 günden daha az kala iptallerde %100 cezai işlem uygulanmaktadır.  
• Grup Rezervasyonu İptal Şartları; grup rezervasyonlarında iptal şartları değişiklik göstermektedir.


** Nehir Trafiğine Göre Varış Ve Kalkış Saatleri Değişebilir.**


Vize için en az 6 ay geçerli hiçbir şekilde zedelenmemiş pasaport ve gerekli evrakları acentemizden öğrenebilirsiniz.


• Ekstra tur fiyatları 20 kişi katılımı baz alınarak hesaplanmıştır. 20 kişinin altına düşmesi halinde fiyatlar, yüksek maliyetler nedeni ile artacaktır. Grubumuz sayı bakımında küçük olduğu zaman Ekstra Turlarda geminin diğer müşterileri ile otobüsümüzü paylaşıyoruz. Ekstra Turlarda alınacak tüm içecekler gezi ücretine dâhil değildir.
• Vize işlemleri için pasaportunuz tur başlangıç tarihinden 30 günü öncesi ofisimize ulaşmalıdır. Pasaportun en az 2 vize sayfası boş olmalıdır.
• Uçuşlarımız Türk Hava Yolları’nın tarifeli seferleri ile ekonomik sınıfta yapılmaktadır. Uçak bileti pasaporttaki isme göre düzenlenir. Yanlış veya eksik isim ve soy isim beyanından sorumluluk tamamen misafire aittir.
• Nehir trafiğine göre gemi varış ve kalkışları değişebilir. Buna bağlı olarak programları/ekstra turların saatleri değişebilir.
• Kesin rezervasyon tam ödeme ile yapılabilir. Programda belirtilen saatler Türk Havayolları ve Cruise firmasından alınmıştır. Saatlerde olabilecek herhangi bir değişiklikten acentemiz sorumlu değildir. Dolayısıyla herhangi bir saat değişikliğinden ötürü acentemiz programın içeriğini ve hizmet muhteviyatını bozmadan günlerde oynama yapabilir. İçerik aynı kalmak koşuluyla tur programında değişiklik olabilir.
• Gezimiz için geçerli tüm yasal hükümler ve sorumluluklar Yolcu Satış Sözleşmemizde belirtilmiştir.
• Gezimize kayıt yaptırmış olan yolcularımız sözleşme hükümlerini kabul etmiş sayılırlar.
• Sigara sadece güneşleme güvertesindeki belirli bir alanda içilir, gemide diğer mekanlar da sigara içmek kesinlikle yasaktır!
• Navigasyon güvenliğinden dolayı kaptan ve mürettebatı gezi güzergahını değiştirmeye tek başına karar verebilir.

Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT