Uçaklı Kapadokya Turu

Uçaklı Kapadokya Turu

Gezi Rehberi Uçaklı Kapadokya Turu

Vize: Vizesiz

Gezilecek Yerler: Paşabağ - Dervent Vadisi - Göreme Açık Hava Müzesi - Avanos - Uçhisar - Güvercinlik Vadisi  - Üç Güzeller - Peri Bacaları - Hacı Bektaş Veli Türbesi - Onyx Taş Atölyesi - Derinkuyu Yeraltı Şehri - Ihlara Vadisi - Kayseri - Hunat Hatun Medresesi

Tur Tarihleri:

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: AJet Havayolları İle

Kalkış Noktaları: 04.00 Beylikdüzü Shell İstasyonu (Marmara Park Karşısı) - 04.30 Ataköy Sinan Erdem Spor Salonu Önü - 04.45 Mecidiyeköy Divan Otel Önü - 05.00 Kadıköy Evlendirme Dairesi Otoparkı Önü - 05.30 Sabiha Gökçen Hava limanı Anadolu Jet Kontuarı -

Paylaş:

istanbul.net.tr Nis 19, 2024 ~ Nis 21, 2024

Tur Programı

1. Gün

Paşabağı ve Dervent Vadileri - Göreme Açık Hava Müzesi - Avanos - Uçhisar ve Güvercinlik vadisi

05.30 Sabiha Gökçen Havalimanı AJet Kontuarı önünde rehberiniz ile buluşma. Anadolu Jet Kayseri uçuşu için biniş işlemleri sonrası belirtilen biniş kapısından uçağa geçiyoruz.07.20 AJet ile Kayseri’ye hareket ediyoruz.09.00 Kayseri Erkilet havalimanında bizleri bekleyen aracımıza binerek yaklaşık bir saatlik yolculukla Kapadokya bölgesine gidiyoruz.10.00 Paşabağ ve Dervent vadilerini gezmeye başlıyoruz.11.30 Uçhisar’a gidiyoruz. Bölgenin en yüksek noktasında eski yerleşim alanları ile güvercinlik vadilerini görüyoruz. Adını kayalara oyulmuş güvercin yuvalarından alan bu bölgede hem güvercin yuvalarını görecek aynı zamanda eşsiz güzellikte bir manzarayı seyredebileceksiniz.13.00 Yöresel öğle yemeği için restorana gidiyoruz (ekstra)14.30 Göreme Açıkhava Müzesi’ndeyiz. St. Basil, St. Barbara, Elmalı, Yılanlı, Yemekhane, Çarıklı kiliselerini geziyoruz.17.00 Çömlek atölyesine Avanos’a uğruyoruz. Kızılırmak yataklarından alınan kırmızı çamurun işlenişini deneyerek öğreniyoruz.19.00 Konaklama ve akşam yemeği için otelimize ulaşıyoruz.Konaklama: Perissia Hotel Ürgüp Vb.Öğle yemeği: Pastırmalı Kuru fasulye, Testi kebabı (ekstra)Akşam yemeği: Otelde tur ücretine dahil açık büfe

2. Gün

(Ekstra Balon Turu) - Üç Güzeller - Peribacaları - Hacı Bektaş-ı Veli Türbesi - Balım Sultan Türbesi - Üçler Çeşmesi - Aslanlı Çeşme - Onyx Taş Atölyesi - (Ekstra Atv, Jeep Safari At Turu)

05.30 Balon turuna katılmak isteyen misafirlerimiz bu eşsiz deneyimi yaşamak için otelden hareket ediyorlar (ekstra).08.30 açık büfe servis edilen kahvaltı sonrası otelimizden ayrılıyoruz.10.00 Hacı Bektaş-ı Veli Müzesi’ne varıyoruz. Üçler Çeşmesi, Nadar Avlusu, Aslanlı Çeşme, Yemekhane, Meydan Evi, Mihman Evi, Hacı Bektaş Veli Türbesi ve Balım Sultan Türbesi gezilerini gerçekleştiriyoruz.13.00 Öğle yemeğimizi alıyoruz (ekstra).14.00 Onyx Taş Atölyesine ulaşıyoruz. Yarı değerli taşların yapısı ve işlenişi ile ilgili bilgi aldıktan sonra alışveriş yapmak isteyenler için serbest zaman veriyoruz.15.30 Ürgüp’te bulunan kaya oyma şarap mahzenlerini geziyoruz.16.30 Serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz organize ettiğimiz at çiftliği veya Atv-Jeep safari organizasyonlarına katılabilirler.18.30 Konaklama ve akşam yemeği için otelimize ulaşıyoruz.20.00 Akşam yemeği sonrası dileyen misafirlerimiz ile ekstra Türk Gecesi’ne hareket edeceğiz.Konaklama: Perissia Hotel Ürgüp Vb.Kahvaltı: Otelde tur ücretine dahil ve açık büfe olarak sunuluyor.Öğle yemeği: Han Restoran’da ekstra olarak alınmaktadır.Akşam yemeği: Otelde tur ücretine dahil açık büfe veya alakart

3. Gün

Derinkuyu Yeraltı Şehri - Ihlara Vadisi - Kayseri - Hunat Hatun Külliyesi

08.30 Açık büfe servis edilen kahvaltı sonrası otelimizden ayrılıyoruz.09.30 İlk olarak Hititlerin inşa etmeye başladığı Derinkuyu Yeraltı Şehri diğer bir keşif durağımız olacak. 7 km çapı, 60 metreye varan derinliği ile 7 katlı bu muhteşem yapı uzun süre hafızalarınızdan silinmeyecek.12.30 Ihlara vadisine ulaşıyoruz. Toplam uzunluğu 14 km olan Melendiz Çayı’nın yıllar içinde aşındırdığı Ihlara Vadisi tabanında bulunan kiliselerden Ağaçaltı Kilisesi ve Yılanlı Kilisesi’ni tanıyoruz.16.00 Kayseri’ye varıyoruz. Hunat Hatun külliyesi, Döner kümbet, Saat kulesi gezilerini yapıyoruz.17.00 Pastırmacılar çarşısında serbest zaman bu arada meşhur Kayseri mantısını yerinde denemek isteyenler için rehberiniz size uygun restoranlara yönlendirecektir.19.30 Kayseri havalimanına ulaşıyor Sabiha Gökçen uçuşu için Ajet kontuarından biniş işlemlerimizi yapıyoruz.21.30 AJet ile İstanbul’a hareket.23.0 Sabiha Gökçen havalimanında bulunan servis araçlarımız ile sizleri aldığımız noktalara bırakıyoruz.Kahvaltı: Otelde tur ücretine dahil ve açık büfe olarak sunuluyor.Öğle Yemeği: Kayseri’de mantı, yağlama, yaprak sarma (ekstra)

Fiyata Dahil Hizmetler

- Belirtilen Kategori Otellerde Konaklama

- Ekonomi Sınıfı Uçuşlar

- Alan - Otel / Otel - Alan Transferleri

- Lüks Otobüsler İle Ulaşım

- Programda Belirtilen Turlar

- İkramlar

- Rehberlik Hizmetleri

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Müze Ören Yeri Giriş Ücretleri

+ Öğle Yemekleri

+ İçecekler

+ Ekstra Turlar

+ Kişisel Harcamalar

Önemli Notlar
*Rezervasyon esnasında kesinlikle koltuk numarası sözü ve garantisi verilemez.
*Rehber gerekli gördüğü takdirde, tüm programı gerçekleştirmek kaydı ile zamanlama ve program akışı konusunda değişiklik yapma hakkına sahiptir.
*Programda belirtilen oteller standartları ve mevkileri bakımından aynı olmak kaydı ile değiştirilebilir.
*Turumuzda rehberlik, ulaşım, konaklama ve çevre gezileri paket programdır ayrı düşünülemez.
*Çocuk indirimi iki yetişkin yanında uygulanır tek bir çocuk için kullanılır.
*En son sirkü bir öncekini geçersiz kılar.
*Program zamanlamasında hava, yol vb. nedenlerle rehber gerekli gördüğü taktirde değişiklik yapabilir. Turlarımızda kullanılan araç tipleri kişi sayılarına göre aşağıdaki şekilde sınıflandırılır.
*Her turumuzda bulunan kişi sayısına göre aşağıda bulunan araç tipleri tayin edilir.
*Otobüsler: 28-46 kişi sayılarında kullanılır.
*Mercedes Travego-Tourismo 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Neoplan Cityliner-Tourliner 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Mitsubishi Safir 54+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Midibüsler: 17-27 kişi sayılarında kullanılır. Isuzu Turkuaz 31+1 koltuklandırma, yatar otobüs koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet monitör, 1 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Minibüsler: 16’ya kadar kişi sayılarında kullanılır. Vw Volt 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı. Vw Volt El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Mercedes Sprinter 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Mercedes Sprinter El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT