Yedigöller - Düzce Şelaleler Turu

Yedigöller - Düzce Şelaleler Turu

Gezi Rehberi Yedigöller - Düzce Şelaleler Turu

Vize: Vizesiz

Gezilecek Yerler: Yedigöller - Bolu - Gölcük - Abant Gölü - Topuk Yaylası - Efteni Gölü - Güzeldere Şelalesi - Maşukiye

Tur Tarihleri:

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Lüks Otobüsler İle

Kalkış Noktaları: 07.00 Yenibosna Airport Avm Otoparkı - 07.30 Şişli Acente Merkez Ofis Önü - 08.00 Kadıköy Tepe Nautilus AVM Yanı (Ayrılık Çeşme Metro İstasyonu İspark Otoparkı) - 08.15 Kartal Köprüsü ( E-5 Ankara Yönü) - 08. 30 Gebze Center Avm Önü - 09.00 İzmit Halk Evi Durağı (İzmit - Adapazarı Yönü) - 09.10 İzmit Otogar Önü Otobüs Durakları (Rotatem Karşısı) -

Paylaş:

istanbul.net.tr May 18, 2024 ~ May 19, 2024

Tur Programı

1. Gün

Göller Günü - Yedigöller - Bolu - Gölcük Gölü - Abant Gölü

Turumuz, sizleri 07.00 Yenibosna Airport Avm Otoparkı - 07.30 Şişli Acente Merkez Ofis Önü - 08.00 Kadıköy Tepe Nautilus AVM Yanı (Ayrılık Çeşme Metro İstasyonu İspark Otoparkı) - 08.15 Kartal Köprüsü ( E-5 Ankara Yönü) - 08.30 Gebze Center Avm Önünden - 09.00 İzmit Halk Evi Durağı (İzmit - Adapazarı yönünden) - 09.10 İzmit Otogar Önü Otobüs Durakları (ROMATEM Karşısı) alarak başlıyor. Batı Karadeniz Bölgesi’nin en zengin bitki örtüsüne sahip olan, ayrıca tabii yaşam alanı olan Yedigöller bölgesine hareket ediyoruz. Burada yedi tane doğal, altı tane de yapay göl görüyoruz. Yedi Göller gezimiz sonrası bu bölgede bulunan en önemli ve güzel göllerden Cennet Göl (Gölcük Gölü) gezisine doğru yol alıyoruz. Cennet Göl’de geçirdiğimiz keyifli dakikaların ardından bu kez yurdumuzun göl denince akla ilk gelen ve en turistik gölü olan Abant Gölü’ne hareket ediyoruz. Göl kıyısına geldiğimizde çeşitli aktivitelere ekstra olarak katılabilirsiniz. Dileyen misafirlerimiz yürüyüş yapabilir, dileyenlerse fayton veya atla gezinti yapabilirler. Gezilerimiz ve vereceğimiz serbest vakit sonrasında Düzce'de bulunan otelimize doğru yol alıyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde gerçekleşecektir.

2. Gün

Şelaleler Günü - Topuk Yaylası - Aydınpınar Şelaleleri - Efteni Gölü - Güzeldere Şelalesi - Maşukiye

Turumuz, sabah otelimizde alacağımız kahvaltı sonrasında başlıyor. İlk durağımız  olan Topuk Yaylası'na çıkıyoruz. Fenerbahçe Spor Kulubü tarafından çevre düzenlemesi ve spor tesisi yapılan yayladaki gölet çevresinde yürüyüşümüzün ardından Aydınpınar Şelaleri Tabiat Parkına gidiyoruz. Arka arkaya dökülen 5 ayrı şelale kümesinden oluşan şelalemizde yürüyüşümüz sırasında doğanın tadına vardıktan sonraki durak noktamız 150 kuş türünün yaşadığı Efteni Kuş Gölü olacak. Seyir terasından kuşları ve Efteni Gölünü gözlemleyip; fotoğraflarımızı çektikten sonra  bir başka doğa harikası Güzeldere Şelalesine hareket ediyoruz. Her mevsimde farklı güzelliklere sahip şelale gezimizin ardından Kartepe’nin eteklerinde, yemyeşil doğası ve tertemiz orman havasıyla yenilenmenizi sağlayacak Maşukiye'ye hareket ediyoruz. Maşukiye'de rehberimiz eşliğinde küçük bir gezintinin ardından yorgunluk kahvesi içmeniz için serbest zaman veriyoruz. Serbest zamanda isteyen misafirlerimiz Zipline ile uçabilir veya Atv turuna çıkabilirler (Ekstra). Ardından İstanbul’a dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. Normal hava ve yol koşullarında saat 20.00 – 21.00 arası İstanbul’a ulaşıyor ve üzülerek sizlere veda ediyoruz. Sizleri aldığımız noktalara bırakarak bir sonraki acente organizasyonunda görüşmek üzere üzülerek sizlere veda ediyoruz. Hoşçakalın.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Belirtilen Kategori Otellerde Konaklama

- Lüks Otobüsler İle Ulaşım

- Rehberlik Hizmetleri

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Öğle Yemekleri

+ İçecekler

+ Kişisel Harcamalar

+ Ekstra Turlar

+ Müze Kart

+ Müze Ören Yeri Giriş Ücretleri

Önemli Notlar:
*Rezervasyon esnasında kesinlikle Koltuk Numarası sözü ve garantisi verilemez.
*Rehber gerekli gördüğü takdirde, tüm programı gerçekleştirmek kaydı ile zamanlama ve program akışı konusunda değişiklik yapma hakkına sahiptir.
*Programda belirtilen oteller standartları ve mevkileri bakımından aynı olmak kaydı ile değiştirilebilir.
*Turumuzda rehberlik, ulaşım, konaklama ve çevre gezileri paket programdır. Ayrı düşünülemez.
*Yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde tur iptal olur. Böyle bir durumda acente misafirlerine *1(bir) gün öncesinden bizzat haber vermekle yükümlüdür.
*Çocuk indirimi iki yetişkin yanında uygulanır.
*Tek bir çocuk için kullanılır.
*En son sirkü bir öncekini geçersiz kılar.
*Program zamanlamasında hava, yol vb. nedenlerle rehber gerekli gördüğü taktirde değişiklik yapabilir. Turlarımızda kullanılan araç tipleri kişi sayılarına göre aşağıdaki şekilde sınıflandırılır.
*Her turumuzda bulunan kişi sayısına göre aşağıda bulunan araç tipleri tayin edilir.
*Otobüsler: 28-46 kişi sayılarında kullanılır.
*Mercedes Travego-Tourismo 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Neoplan Cityliner-Tourliner 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Mitsubishi Safir 54+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Midibüsler: 17-27 kişi sayılarında kullanılır. Isuzu Turkuaz 31+1 koltuklandırma, yatar otobüs koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet monitör, 1 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Minibüsler: 16’ya kadar kişi sayılarında kullanılır. Vw Volt 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı. Vw Volt El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Mercedes Sprinter 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Mercedes Sprinter El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT