Pera City Suites

Adres: Meşrutiyet Caddesi Orhan Ali Apaydın Sokak No: 17 Asmalımescit Beyoğlu İstanbul

Telefon: +90 (212) 292 44 00

Faks: +90 (212) 292 59 49

Web: http://www.peracitysuites.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 19, 2013

İstanbul’un tarihi dokusunu korumuş semtlerinden biri olan Pera’da bulunan Pera City Suites, onbeş konforlu ve şık odası; farklı iki konseptte hizmet veren restoranı; konukseverliği, servis standartları ve şehrin tüm bileşenlerine yakın özel konumu ile tam bir şehir oteli olarak misafirlerini ağırlıyor.

Eğlence turizmi için İstanbul’u tercih eden yerli ve yabancı turistlere Beyoğlu’nun tüm renklerini sunan Pera City Suites, tarih turizmini tercih eden misafirlerine Tarihi Yarımada’nın tüm güzelliklerine çok yakın bir konaklama imkanı sağlıyor.

İş seyahati nedeni ile sık sık İstanbul’da bulunlar için ideal konaklama noktası olan Pera City Suites, şehirde bulunan tüm iş merkezlerine yakınlığının yanı sıra iki farklı konseptte hizmet veren restoranı ve donanımlı toplantı odası ile konuklarına toplantılarını otelde gerçekleştirebilme imkanı sağlıyor.

Tüm konuklar için sıcak ve güler yüzlü hizmet ilkesi ile kişiye özel hizmet üreten Pera City Suites ailesi ile tatil yapmayı tercih edenler için olduğu kadar yalnız gezmeyi tercih edenler için de vazgeçilmez konaklama noktası olmayı hedefliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT