Cuba Bar İstanbul

Yeme İçme Bar Cuba Bar İstanbul

Mutfak Türü: Bar

Adres: Asmalımescit mah. Ensiz sok. No: 11/1A Tünel Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 245 78 70 - 0212 245 78 71

Web: http://www.cubabaristanbul.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Hayal Kahvesi`nin göz bebeği işletmelerinden CUBA BAR; Beyoğlu Asmalımescit`te Küba konseptiyle mutlu ve güler yüzlü insanları 1 yıldır ağırlamaya devam ediyor.

Dekorasyonundan yemeğine, kokteyllerinden müziğine, daralan dünyamıza yeni bir soluk getirsin diye yola çıktığımız günden bu yana; kolay, zengin ve ekonomik, tıpkı Küba gibi olmaya özen gösteriyoruz.

Taylan Özgür Yalçın ve takım arkadaşları; klasik işletme anlayışından çok ötede, her gün yeni dostluklara imza atılan eğlenceli ve keyifli bir mekan olarak hatırlanmak için her gün aynı tempoyla çalışıyorlar.

Günün her saati Küba ve Latin müziğin farklı türlerinin dinlenilebileceği tek mekan olan CUBA BAR; sabah 10:00`da güne merhaba diyor ve gece 03:00`a kadar eğlencede hız kesmiyor.

Kübalı müzik gruplarının canlı performanslarının yanı sıra Dj RY ve Dj TYLN`ın performansları, keyif ve eğlenceyi her gün daha da artırıyor.

Caribbean mutfağı tecrübesi ile Hasan Öz şefliğinde; iddialı ve özel Küba lezzetleri, öğlen ve akşam yemeği tercihlerinizde yer almaya devam ediyor. Farklı tatlar sunmak için Kübalı şefimiz Eduardo`nun dönemsel ve günlük sürpriz lezzetlerini de müdavimlerimiz yakından biliyor.

Profesyonel bar kadromuz, 3 yönlü erişim kolaylığı sağlayan bar dizaynımız, klasik içki ve kokteyllerin yanı sıra Küba`ya özel tatlar ve ekonomik menümüz ile her gün fark yaratmaya devam ediyoruz.

Müdavimlerimizin her gün uğradığı, dostlarımızın keyifli hatırladığı, duyanların merak ettiği, ilk defa gelenlerin bir daha gelmek isteyeceği, okuyanların inanmayacağı, mutlu ve güler yüzlü insanların buluştuğu bir mekan olmaya devam etme hedefimizle...

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT