Lara Cans Bar - Restaurant

Yeme İçme Bar Lara Cans Bar - Restaurant

Mutfak Türü: İtalyan Mutfağı, Bar, Fransız Mutfağı, Restaurant, CAFE, Club-Bar

Adres: Etiler Nispetiye Caddesi No:107 Etiler Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 263 78 14

Faks: 0212 263 78 15

Web: http://www.laracansbar.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Lara & Can`s Bar`da Her Gece Başka Güzel

Çarşamba günü "Oldies" gecesinde partnerinizle bulutların üzerinde vals yaparken, Perşembe "Rock& Blues" gecesinde gitar reeflerine ellerinizle playback yapabilirsiniz. Cuma günü "Latin" gecesinde salsa, bachata üzerine Nurhan Hoca & Yeşim Timur ekibinden dans eğitimi alabilir ve aynı gece show yapabilirsiniz. Cumartesi gecelerinin vazgeçilmezi "World Music (Dance Music From Around The World 1945 - 2011)" gecesinde eşsiz bir Dj. Set ile dans müziğine doyacaksınız. Pazartesi ve salı günleri plaklardan müzik dinleyebilir, pazar günleri sessizlik olsun derseniz sadece kendinizi dinleyebilirsiniz.

Futbol fanatiklerine müjde!

Yerli ve yabancı tüm spor karşılaşmalarını izleyebileceğiniz Lara & Can`s Bar-Restaurant`da sporu doyasıya yaşayabilmeniz için gerekli tüm ortam hazır. Türkiye süper ligi başta olmak üzere, Avrupa`nın gözde liglerinin en önemli maçlarını, tüm heyecanı ve keyfiyle Lara & Can`s Bar-Restaurant`ın benzersiz ortamında canlı olarak izleyebilirsiniz.

Grup Organizasyonları ve Fiks menü alternatifleri

Şirket toplantıları, iş yemekleri, doğum günleri ve tüm kutlamalarda özel menüleri ile hizmet veren Lara & Can`s Bar-Restaurant size ve misafirlerinize nezih bir ortam sunuyor. Grup organizasyonları için, yazın 200 kişilik bahçesi, kışın şömineli odası şık birer alternatif oluşturuyor.

Stresten uzak öğle yemekleri

Öğle yemeği saatlerinizi uygun menü seçenekleri ile Lara & Can`s Bar-Restaurant`da değerlendirebilir, gürültüden yalıtılmış sıcacık bir atmosferde keyif yapabilirsiniz.

Zengin içki menüsü

Lux ve Malt viskileri, zengin bira çeşitliliğini ve birçok marka içkiyi bizde bulabilirsiniz.

Yenilenmiş ve her zevke uygun, yemek menüsü

Mevsimsel olarak yenilenen Lara & Can`s Bar-Restaurant menüsü ile ister pub snack tarzı aperatifleri, isterseniz Fransız ve İtalyan mutfağının farklı lezzetlerini tadabilirsiniz. Her türlü damak tadı düşünülerek hazırlanan Lara & Can`s Bar-Restaurant yemek menüsü sağlıklı yaşamak isteyenler için de zengin alternatifler

En eğlenceli yaz akşamları

Lara & Can`s Bar-Restaurant yazın şehrin bunaltıcı sıcağından kaçıp yeşillikler içinde bir gün ve yıldızlar altında bir gece yaşamak isteyenlere de yaz bahçesi ile hizmet veriyor. Yaz aylarında hizmete giren bahçede eğlenceli konsept partiler ve showlarla karşılaşmak mümkün.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT