Novo Cafe - Bar

Yeme İçme Bar Novo Cafe - Bar

Mutfak Türü: Bar, CAFE, Club-Bar

Adres: Sofyalı Sokak No:3 Asmalımescit Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 59 52

Web: http://www.novo-cafe.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Asmalımescit`te 3 sene önce açılan Novo o günden beri İstanbul gece hayatının gözbebeği haline geldi. Asmalımescit’te, oturaklı meyhanelerin arasında sunduğu çılgın eğlenceyle parlayan bar, İstanbul’daki müziği ve dans etmeyi seven herkesin birinci uğrak yeri.

Novo, Asmalımescit`te eğlenceyi iyi müzik - iyi içki prensibiyle işleyen bir mekan. Mekan küçük ama müdavimlerinin de vazgeçilmezi. Novo`ya özel kokteyller eşliğinde her Pazartesi; Dj Evren (Chill out, lounge), Salı; Dj Yasin (House), Çarşamba – Cuma; Can Aldemir (Alternative, Indie Rock, 90`s), Perşembe; Levent Özçelik (House, Dance), Cumartesi; Dj Altuğ (Pop Rock - Eclectic) mikserin başında. Yaz aylarında bar tabureleri Sofyalı sokağa taşan Novo’da eğlence, gece boyunca sürüyor.

Samimi bir ortamda nefis kokteylleri yudumlarken ritm tutan canlı müşteri kitlesiyle göz kamaştıran Novo, günlük rutininizi geride bırakıp, özgür hissetmek için aradığınız o yerin ta kendisi. İstanbul’daki en iyi DJ’lerin sizin için çaldığı müziklerle coşan, dolup taşan mekanın büyüsüne kapılacaksınız. Bu yaz günlerinde sıcağın sıkıntısını silkmek, soğuk bir şişe bira ya da şıkır şıkır buz dolu bir kokteylle serinlemek için istikametiniz Novo olacak.

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT