Palomar Bar & Restaurant' ın Kış Menüsündeki Yeni Tatları Sizleri Bekliyor!

Palomar Bar & Restaurant' ın Kış Menüsündeki Yeni Tatları Sizleri Bekliyor!

Yeme İçme Bar Palomar Bar & Restaurant' ın Kış Menüsündeki Yeni Tatları Sizleri Bekliyor!

Adres: Bereket Mahallesi., Bankalar Caddesi., Voyvoda Sokak., No.:2/1 İstanbul

Telefon: 0530 382 38 22

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 8, 2016

‘PALOMAR BAR & RESTAURANT’ müthiş boğaz ve tarihi yarımada manzarası, yeni hazırlanan iddialı kış mönüsü, kaliteli müzik anlayışı ve davetkar ortamı ile Karaköy’ün gözde mekanı olmaya devam ediyor!

Purl Group bünyesinde yer alan ‘PALOMAR BAR & RESTAURANT’ Karaköy’ ün merkezinde misafirlerine her damak tadına uyacak bir lezzet mönüsü vaat ediyor. Şef Ersin Avşar; Türk Mutfağı’ nın çeşitliliği ile Akdeniz Mutfağı’ nın lezzetlerini harmanlayıp bir üst seviyeye taşırken yenilikçi ve bütünsel menüsü ile ‘PALOMAR BAR& RESTAURANT’ konuklarına Karaköy’de farklı bir yemek deneyimi sunuyor. Her damak zevkine hitap eden, seçkin tatlarla harmanlanan yeni kış mönüsündeki atıştırmalıkları “Antep Fıstıklı Erzincan Tulum Pane, Fırında Pancar ve Dana Yanaklı Risotto” ile başlarken ana yemeklerde, özel ürün ve detaylarla hazırlanmış “Organik Piliç But Izgara, Fırın Dana Yanak, Kaya Levrek Izgara, Kuzu Tandır, Izgara Dana Bonfile veDana Ossobuco” yer alıyor. Tatlılarda ise “Lavanta Sütlaç, Tahinli Kabak Tatlısı” ile damaklarda unutulmaz bir tat bırakıyor.

Ulaşılabilir fiyat konsepti ve İstanbul’ un en güzel boğaz ve tarihi yarımada manzarasına sahip PALOMAR BAR & RESTAURANT’, kış mönüsü ile misafirlerine gerçek bir lezzet deneyimi sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT