Turbulence Restaurant Cafe Bar

Yeme İçme Bar Turbulence Restaurant Cafe Bar

Mutfak Türü: Türk Mutfağı

Adres: Şenlikköy Mah. Harman Sok. No:45 B Blok 24-25 Florya Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 663 41 78 GSM:0530 325 72 34

Web: http://www.turbulencerestaurant.com

E Posta: info@turbulencerestaurant.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 4, 2012

İstanbul’da gece hayatına yön veren mekânlardan biri olan Turbulence restaurant Florya Yakası’nda gece eğlenceleri nin nabzını tutan kaliteli bir işletme.. Turbulence Restaurant & cafe bar Konforlu ala-carte salonumuz, açık hava terasımız ve cafe pub ımızla siz değerli misafirlerimize hizmet verebilmekteyiz…

Fasıl eğlencesinin, kaliteden ödün vermeden yapılabileceğini kanıtlayan hem yemekleri hem de eğlencesiyle İstanbullular için alternatifsiz bir mekân olan Turbulence restaurant & cafe Fasıl, da zengin menüsü ile tüm dostlarını eğlenmeye davet ediyor.

Turbulence Fasıl, Türkiye’nin en iyi fasıl müzisyenlerinin akustik canlı performansı ile misafirlerine unutulmayacak bir eğlence vaad ediyor Eğlenmek isteyenlerin tercihi… Turbulence Fasıl ‘dır Diyoruz…

Fasıl’ın felsefesini; sınırsız eğlence, eşsiz lezzet, huzur veren dekorasyon ve yormadan eğlendiren müzik oluşturuyor. Gerçekten eğlenmek isteyenlerin ve ağzının tadını bilenlerin ilk tercih ettiği mekân olan Turbulence Restaurant & cafe Fasıl’ın müdavimleri arasında sanat, iş, spor dünyasının birçok ünlü ismine de rastlamak mümkün.

Gecenin başından sonuna kadar mekânın sahipleri hizmetinizin ve eğlencenin kalitesi ile birebir ilgileniyor ve tüm misafirlerini sanki kendi evlerindeymiş gibi hissettiriyor.

Turbulence Restaurant, Türk mutfağının ve Türk yemeklerinin en beğenilen ve tercih edilen örneklerini görebilmeniz mümkündür. Zengin Türk Mutfağı mönüsünde, kebap çeşitleri, ızgara ve tatlı çeşitlerini bulundurmaktadır. Ambiyansı ve kendine özgü şık konsepti ile bin bir çeşit tatlarla sizlerle buluşuyor. Eşsiz havaalanı manzarası, geçirilen zamanı daha da keyifli hale getiriyor.

Turbulence mutfağından yediğiniz her lezzetin tadı damağınızda kalacağından ve vazgeçilmez adresiniz olacağından eminiz.

Turbulence Restaurant; keyifli bir öğle yemeği ile iş arasında tatlı bir mola vermek mi istiyorsunuz? Veya stresini atmak isteyenlere işte muhteşem sıcacık bir mekân diyoruz. Rahat ve huzurlu bir ortamda siz kahvenizi yudumlarken, Turbulence Restaurant size canlı müzik eşliğinde damak tadının ve eğlencenin keyfini sunuyoruz.

Hizmet ve kalitesi ile sürekli fark yaratan Florya’da Turbulence Restaurant müşteri memnuniyetinin önemini bilerek hizmet veriyor. Fiks mönü menülerimiz arasında lezzetli mezelerden ara sıcaklara, sıcak yemeklerden mevsim salatalarına kadar tüm çeşitleri bulabilirsiniz.

Turbulence Florya’da misafirlerine özel otopark ve vale hizmeti bulunmaktadır. Size ve dostlarınıza keyifli saatler yaşatan Turbulence Restaurant gecenin sonunda kırk yıl hatırlık kahve ikramı ile yüzünüzde unutulmaz bir gülümseme ile uğurluyoruz…

Mekân haftanın 6 günü açık Pazartesi günü ise kapalıdır. Ramazan ayında 7 gün açık. Hafta sonları fasıl programı yapılmaktadır. Yaz boyunca artık her çarşamba, cuma ve cumartesi günleri fasıl yapmaktayız. Fasıl günleri fix mönü uygulanmaktadır. Mekân bar kısmı ve ana yemek salonu ve teras katı ile beraber üç kısımdan oluşuyor. Her iki kat toplamında kapasitesi 350 kişiyi ağırlamaktayız.

Restaurantımızda düğün organizasyonları, nişan organizasyonları, toplantılar, bayi toplantıları, ürün tanıtımı, mezuniyet organizasyonları, mezuniyet baloları, pazar brunchları düzenlenmektedir…

www.turbulencerestaurant.com e-mail info@turbulencerestaurant.com’dan bize 0212 663 41 78 –GSM:( 0530) 325 72 34 ulaşabilirsiniz

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT