Domino's Pizza, Zeytinburnu (Nuripaşa Mah.)

Yeme İçme Fast Food Domino's Pizza, Zeytinburnu (Nuripaşa Mah.)

Mutfak Türü: Pizza & İtalyan

Adres: Nuripaşa Mah. Merv Cad. No:36-44 /C Zeytinburnu İstanbul

Telefon: 444 33 22

Web: http://www.dominos.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 6, 2017

Dünnyanın En Büyük Evlere Servis Pizza Zinciri

1996 yılında Türkiyede ilk şubesini Ulusta açan Dominos Pizza Türkiye olarak şu an, İstanbul, İzmir, Ankara ve Bursa başta olmak üzere 67 ile yayılmış 488 şubemiz ile Türkiye pizza endüstrisine öncülük ediyoruz. Dünyadaki 10.000. şubeyi Türkiye'de açmanın gururunu taşıyan Dominos Pizza tüm dünyadaki şube sayısını 13 bine çıkardı. Türkiye olarak, Dünyada olduğu gibi Türkiye'de de en yaygın evlere servis pizza zinciri konumundayız. Franchising sistemiyle büyüme planları kapsamında farklı illerdeki şube açılışlarımız ile 2017 sonuna kadar Muş, Kars, Bitlis, Şırnak, Kilis, Burdur illerinin yanı sıra Ankara Çubuk, Adana Ceyhan, Yüreğir, Balıkesir Burhaniye, Aydın Söke, Manisa Turgutlu, Soma, Kütahya Tavşanlı, Antalya Kemer, Mersin Erdemli, Silifke, Konya Akşehir ilçelerine de yayılmayı hedefliyoruz.

Dominos Pizza Türkiye olarak, pizza sektörüne "evlere servis" anlayışını getirerek, sektörde önemli bir yeniliğin öncülüğünü yapmış bulunuyoruz. Geliştirdiğimiz fikirler ve gerçekleştirdiğimiz projelerimiz ile sektörde yol gösterici bir konumdayız. En lezzetli pizzaları hazırlamak için büyük bir tutkuyla çalışıyoruz ve yaptığımız kampanyalarla misafirlerimize çok avantajlı fırsatlar sunuyoruz. Pizzaları en lezzetli anında, 30 dakikada teslim ediyoruz; herhangi bir gecikme durumunda ise "Anında Bedava" garantisi kapsamında siparişteki pizzanın ücretini almıyoruz. Sunduğumuz tüm bu ayrıcalıklarla Türkiye pizza endüstrisine liderlik ediyoruz. Domino's Pizza olarak bu güne kadar önümüze koyduğumuz hedeflerin tümünü gerçekleştirdik. İlerleyen yıllarda da farklı başarılarla büyüyeceğimizden Domino's Pizza Türkiye ailesi olarak eminiz.

20 yıldır Pizza Restaurantları A.Ş.'nin işletmesi ile faaliyet gösteren Domino's Pizza Türkiye, 67 ildeki şubeleri, dört üretim merkezi ve 7.500'den fazla çalışanıyla dünyada en hızlı büyüyen ilk beş operasyondan biri olmayı sürdürüyor. Aynı zamanda yenilenen lezzetimiz ile de "Ortadoğu ve Doğu Avrupa'nın en lezzetli ve ulaşılabilir pizza şirketi" olmayı amaçlıyoruz. Rusya, Gürcistan ve Azerbaycan operasyonunu da yöneten Domino's Pizza Türkiye'nin hedefi, 4 ülkede en sevilen pizza zinciri olmak.

Pizza Restaurantları A.Ş.ye bağlı olarak çalışan Genel Müdürlük çalışanlarımızın sayısı büyümemizle doğru orantılı olarak artmaktadır. İşimiz Hayatımız konseptimizle başarıya giden yolun takım çalışmasından geçtiğine inanan bizler, tüm departmanlarla ortak çalışma yaparak bilgi ve deneyimi 7.500'den fazla çalışanımızla sağlarız.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT