Pizza Hut Carrefour Vega Alışveriş Merkezi

Yeme İçme Fast Food Pizza Hut Carrefour Vega Alışveriş Merkezi

Mutfak Türü: Fast Food

Adres: Carrefour Vega Alışveriş Merkezi İnkılap Mah. Küçüksu Cad. No: 68 Mağaza No: B-103 Ümraniye İstanbul

Telefon: 444 65 55

Web: http://www.pizzahut.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Pizza hut efsanesi, 1958`de başladı. Kansas, Wichita`lı iki kolej öğrencisi, bir aile dostlarının tavsiyesi ile bir pizza girişimi başlatmak istiyorlardı. Annelerinden 600 dolar alan kardeşler, elden düşme donanımlarla yoğun bir iş merkezinin yol kavşağında yer kiraladılar. Bu girişimleri sonucunda ilk defa bir Pizza Hut lokantası oluşturarak, dünyanın en başarılı pizza lokantası girişiminin altına imzalarını atmış oldular.

Bugün Yum Restaurants Inc.`ın bir departmanı olan Pizza hut, ABD`de 7200 ve 86 ülkede 30.000`in üzerinde tesis işletiyor. Pizza Hut, faaliyet gösterdiği lokanta ve satış birimlerinin yarısına yakınının sahibi durumundadır.
Pizza Hut Türkiye’ye 1989 yılında Galleria şubesi ile geldi. Pizza Hut 2000 yılına kadar Türkiye’de Tricon işletmesi olarak çalıştı. Ocak 2000’de Turkent A.Ş. Pizza Hut isim hakkını satın aldı. Pizza Hut şu anda İstanbul, Ankara, İzmir, Eskişehir ve Muğla Dalaman`da toplam 36 restoranıyla müşterilerine hizmet vermektedir.

Pizza Hut Ürünleri:
Başlangıçlar: Günün Çorbası, Güveçte Mantar, Spagetti Bolognaise, Mısır
Makarnalar: Lasagna Al Forno, Spagetti Bolognaise
Pizzalar: THIN`N CRISPY (Pizzanızın hamurunu incecik istiyorsanız, işte size çıtır çıtır bir pizza.), PAN PIZZA (Puf puf hamur, yumuşacık bir pizza. Pan Pizza! Adı mı? O piştiği tavadan.), Hellimli Pizza (Mozzarella peyniri, hellim, sucuk, domates. ), Peynir Supreme (Kat kat mozarella peyniri, Hellim ve tulum peynirinden oluşan Peynir Supreme Pizza.), Valentine Pizza (Sebze Aşığı; ozzarella peyniri, mantar, soğan, yeşil biber, tatlı mısır. Supreme Severler; Mozzarella Peyniri, Pepperoni, mantar, yeşil biber, soğan, kıyma. ), Deniz ve Güneş (Mozzarella peyniri, ton balığı ve mısır.), Et Supreme (Mozzarella Peyniri, salam,peperoni,sosis, kıyma), Acılı (Mozzarella Peyniri, acı biber, sosis. Acıdan vazgeçemeyenlere), Çiftlik Evi (Mozzarella Peyniri, mantar, salam.), Akdeniz (Beyaz peynir,siyah zeytin,domates, kekik,mozzarella peyniri,dereotu.), İtalyan Mucizesi (Mozzarella Peyniri, Salam, Yeşil Biber, Yeşil Zeytin.), 4 Mevsim (Mozzarella Peyniri, sucuk, mantar,siyah zeytin.), Anadolu (Mozzarella Peyniri, pepperoni, yeşil biber, sucuk, domates), Sebze Supreme (Mozzarella peyniri, mantar, yeşil biber, soğan, domates, tatlı mısır.), Supreme (Mozzarella Peyniri, pepperoni, mantar, yeşil biber, soğan, kıyma.), Super Supreme (Mozzarella Peyniri, pepperoni, dana salamı, kıyma, mantar, yeşil biber, soğan, siyah zeytin.)
Salatalar
Sarımsaklı Ekmekler: Karışık, Sarımsaklı Ekmek, Supreme, Hellimli, Sucukseverler
Tatlılar: Brownie, Apple Pie, Tiramisu, Dondurma
Sandviçler: Super Supreme, Supreme, Margarita

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT