Anadolu Yakası

Anadolu Yakası

Anadolu Yakası Kozyatağı'nda Hilton Oteli'nin içinde hizmet verecek olan JanJan, eğlence anlayışına yeni bir soluk kazandıracak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 12, 2015

İstanbul gece hayatının yeni gözdesi JanJan by 360, nefes kesen dansçıları, kahkaha dolu şovları ve eşsiz eğlence anlayışıyla Anadolu Yakası'na damga vuruyor.

Yeme-içme ve eğlence hayatının önde gelen gruplarından 360 Entertainment Group tarafından hayata geçirilen İstanbul'un en eğlenceli mekanı JanJan'da, büyüleyici dekorasyon ve kabare tarzındaki tiyatral gösteriler misafirlerin başını döndürüyor. Usta şefler tarafından hazırlanan, birbirinden seçkin lezzetlerin yer aldığı menüsü ile damaklarda unutulmaz tatlar bırakırken mekanın ihtişamlı dokusu konuklara büyülü bir dünyanın kapılarını aralıyor. Eğlencenin hız kesmeden devam ettiği JanJan Sahne'nin yanı sıra JanJan Restaurant'da tatlı sohbetler eşliğinde eğlenceli dakikalar sizleri bekliyor. Restaurant, samimi ortamı ve lezzetli mezeleriyle vazgeçilmezler arasında yerini alıyor..

Anadolu Yakası Kozyatağı'nda Hilton Oteli'nde hizmet vermeye başlayan JanJan by 360, hazırladığı farklı eğlence anlayışıyla İstanbul'un en iddialı restoran&gece kulübü olma özelliğini taşıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT