Arby’s®’in Eti Tam 4 Saat Fırınlanıyor

Arby’s®’in Eti Tam 4 Saat Fırınlanıyor

Farkı lezzetinde gizli olan özgün menüleri ve 4 saat fırında pişen etiyle Arby’s® fast food algısına yeni bir boyut katıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 18, 2017

1964 yılında Leroy ve Forrest Raffel kardeşler tarafından Ohio Boardman'da kurulan ve dünya genelinde 3.500’e yakın restoranı bulunan Arby's®, Türkiye’deki 50’den fazla restoranı ile geleneksel fast food algısını değiştirmeye devam ediyor. Benzerlerinden hem lezzet hem de görünüş olarak farklı olan rosto sandviçleri, wrapleri, salataları ve leziz kıvırcık patatesleri misafirleriyle buluşturan Arby's®'in sandviçlerinde kullanılan Roast Beef eti, dört saat boyunca fırında yavaş yavaş piştikten sonra sipariş anında taze olarak dilimleniyor.

“En Hızlı Büyüyen Ülke” ödülüne layık görüldü
Türkiye'de yenilikçi menüleri ile benzersiz bir lezzet sunan Arby’s®, kısa sürede 50’den fazla restorana ulaştı. Sektördeki bu başarısını geçtiğimiz yıllarda globalden aldığı “Hızlı Büyüyen Ülke” ödülü ile pekiştiren Arby’s®, yeni restoranlar açmaya devam edecek.

Arby’s®’in Eti Tam 4 Saat Fırınlanıyor

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter Google Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT