Asırlık Lezzet Develi Nişantaşı’nda…

Asırlık Lezzet Develi Nişantaşı’nda…

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Asırlık Lezzet Develi Nişantaşı’nda…

Antep mutfağının duayeni, asırlık lezzet markası Develi, Nişantaşı’ndaki yeni şubesinde misafirlerini ağırlamaya başladı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 30, 2015

Antep mutfağının duayeni, asırlık lezzet markası Develi, Nişantaşı’ndaki yeni şubesinde misafirlerini ağırlamaya başladı.

Efsane Nişantaşı’nda…

Nişantaşı’nın özel caddelerinden Abdi İpekçi Caddesinde hizmet vermeye başlayan Develi, her biri lezzet efsanesine dönüşmüş unutulmaz tatlarını, Antep mutfağının lezzetlerini, Mimar Kaan Çetinkaya’nın tasarladığı dekorasyonuyla da dikkat çeken yeni restoranında misafirleri ile buluşturuyor.

Et ve kebap mutfağında semtte büyük bir boşluğu dolduracak olan Develi, Nişantaşı şubesine özel hazırladığı “Klas Kebap” ile de konuklarına yeni ve ayrı bir tat sunuyor.

Kuşaktan kuşağa aktarılan lezzet hikâyesiyle Türkiye’nin güçlü restoran gruplarından biri olan Develi, 1966 yılında İstanbul Samatya’da açtığı ilk restorandan bu yana lezzet efsanesini Samatya, Kalamış, Etiler, Marin, Ataşehir, Florya, Eminönü ve Tuzla ViaMarin şubelerinden sonra şimdi de Nişantaşı’nda sürdürmeye devam ediyor.

www.develikebap.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT