Babanız ile keyifli bir molanın adresi... Zeynel, doğal dondurma severlerin adreslerinden biri. 1925 yılında Zeynel Usta'nın Makedonya'da öğrendiği ve süt, şeker, salep, yumurta ile yaptığı dondurmayı sandalda satarak başladığı bu lezzet 87 yıldır hiç bozulmadan torunları tarafından günümüze taşınıyor. Sütün ve meyvelerin en tazesini kullanan Zeynel, hiçbir katkı maddesi ve aroma kullanmadığı dondurmalarında doğallıktan ödün vermiyor. Öyle ki sütlü dondurmalarının içeriği süt, salep, şeker ve yumurtadan, meyveli dondurmalarınki ise sadece meyve, şeker ve sudan oluşuyor. Yaklaşan Babalar Günü'nde, babanızla birlikte keyifli bir dondurma molası vermek isterseniz Zeynel'in Ankara ve İstanbul'daki 22 şubesinden birine mutlaka uğrayın. Son olarak Nişantaşı ve geçtiğimiz günlerde Yeniköy şubesini hizmete açan Zeynel’in menüsü dondruma ile de sınırlı değil. Mekan; kazandibi, tavukgöğsü, profiterol, sütlaç, muhallebi gibi klasik tatlıların yanı sıra, kedi dili, krokan ve çikolata soslu, lezzet sefası? Kadayıflı muhallebi, orman meyveleri ve süzme yoğurttan yapılmış süt, pembe gibi patenti kendisine ait olan özel lezzetleriyle de iddialı.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.