Babanıza En Tatlı Hediye Güllüoğlu’ndan

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Babanıza En Tatlı Hediye Güllüoğlu’ndan

Geleneğin nesiller boyu devam ettiği Güllüoğlu’nun özel Havuç Dilim baklavaları ısırıldığında hamurunun çıtırtısı duyuluyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 15, 2012

15.06.2012

Dünyaya baklava yediren Nejat Güllü’nün Güllüoğlu, bu Babalar Günü’nde enfes lezzete sahip Antep fıstıklı Havuç Dilim baklavalarıyla babanızla geçireceğiniz özel anları tatlandırıyor…

Babanızla tatlı ve lezzetli bir anı paylaşmak ister misiniz? Dünyaya baklava yediren Baklavacı Nejat Güllü’nün Güllüoğlu markası, bu Babalar Günü’nde Türk mutfağının vazgeçilmez tadı olan fıstıklı Havuç Dilim baklavaları sofranıza getiriyor. Ustalıkla açılmış yufkası ile damakları şenlendiren Nejat Güllü’nün havuç dilim baklavaları, bu özel günde herkesin tatlı keyfine ortak oluyor.

Geleneğin nesiller boyu devam ettiği Güllüoğlu’nun özel Havuç Dilim baklavaları ısırıldığında hamurunun çıtırtısı duyuluyor. Urfa sadeyağının özel aromasının damakta bıraktığı tat ve insanı çeken enfes kokusu, eşsiz Antep fıstığı ile taçlanıyor. Baklava ustası Nejat Güllü, baklavaya “hayır” diyemeyen babalara baklava üzerinde dondurma keyfini de tavsiye ediyor. Birbirinden farklı tam 28 çeşit dondurmanın bulunduğu Nejat Güllü’nün Güllüoğlu şubeleri, Babalar Günü’nde babası ile tatlı ve serin bir deneyim yaşamak isteyenleri bekliyor.

Bu Babalar Günü’nde Nejat Güllü’nün Güllüoğlu’nda bu yoğun enfes lezzete sahip havuç dilim baklavanın yanı sıra fıstıklı dürüm, ev tipi cevizli baklava, şöbiyet, saray sarma, sütlü nuriye, kuru baklava gibi babanızın sevdiği tüm çeşitleri bir arada bulmanız mümkün. Güllüoğlu’nda Havuç Dilim baklava kg fiyatı 42 TL.

Dünyaya baklavanın yanı sıra su böreği çeşitleri, pasta, lokum, yufka, poğaça ve simit gibi geleneksel lezzetlerimizi yediren Güllüoğlu hakkında daha fazla bilgi edinmek için www.gulluoglu.com adresi ziyaret edilebilir ya da (212) 321 34 34 numaralı telefondan bilgi alınabilir. www.gulluoglusiparis.com internet adresinden ya da 0 (212) 321 34 44 numaralı hattan da sipariş verilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT