Babanızın Kalbine Giden Yol, Ulus Tepe Majeur’den Geçiyor

Babanızın Kalbine Giden Yol, Ulus Tepe Majeur’den Geçiyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Babanızın Kalbine Giden Yol, Ulus Tepe Majeur’den Geçiyor

Uzun yıllar hafızalardan çıkmayacak Babalar Günü yaşamak için yerinizi ayırtmayı unutmayın!

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 24, 2016

Yeşilin ve mavinin iç içe geçtiği bahçesiyle şehrin merkezindeki gizli cennet Ulus Tepe Majeur, Babalar Günü’nde kahvaltıdan akşam yemeğine kadar günün her saati için ayrı bir lezzet şöleni sunuyor.

Babanıza unutamayacağı bir Babalar Günü yaşatmanın en güzel yolu, sevdikleriyle güzel vakit geçireceği harika bir yemek şöleninden geçiyor. Şehrin tam merkezinde yer almasına rağmen ağaçların içerisinde, havuzlu bahçesiyle tam anlamıyla huzur ortamı sunan ve enfes lezzetleriyle adından söz ettiren Ulus Tepe Majeur, hep hatırlanacak güzel anlar için sizlere kapılarını açıyor. Yeşilin ve mavinin her tonuyla ruhunuzu doyururken, Tepe Majeur’un zengin menüsüyle damaklarınızı şenlendireceksiniz. Kahvaltı çeşitlerinden et yemeklerine, tatlılardan makarnalara uzanan geniş yelpazesiyle her damak tadına uygun lezzeti Tepe Majeur’de bulabilmek mümkün. İsterseniz Babalar Günü’ne tüm kahvaltılıkların düşünüldüğü, tatlıların, meyvelerin yer aldığı harika bir brunch’la başlayabilirsiniz. Güneşi keyifle, mutlulukla batırmak isterseniz de dünya mutfağının en seçkin lezzetleri masanızda yerini alacak. Teriyaki marinasında somon, fırında özel aromalı dana parçaları, peynir dolgulu fıstıklı piliç fileto gibi en özel lezzetler, babanızın gönlünü fethedecek. Günün en tatlı kapanışında ise sahneyi çıtır kabak, profiterol ve çikolatalı sufle alacak. Uzun yıllar hafızalardan çıkmayacak Babalar Günü yaşamak için yerinizi ayırtmayı unutmayın!

Rezervasyon için 0212 257 92 20 numaralı telefonu aramanız yeterli.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT