Bağdat Caddesi’nde İtalyan Rüzgarı: Umberto

Bağdat Caddesi’nde İtalyan Rüzgarı: Umberto

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Bağdat Caddesi’nde İtalyan Rüzgarı: Umberto

İtalya’nın klasikleşen lezzetlerini modern bir yorumla servis eden Ristorante Umberto, şık dekorasyonu, kusursuz hizmeti ve enfes menüsü ile misafirlerine hem keyifli hem de lezzet dolu bir deneyim sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 16, 2023

Şehrin kalbinde, İtalyan mutfağının benzersiz lezzetlerini deneyimlemeye hazır olun!

Bağdat Caddesi’nde hizmete başlayan “Caddenin İtalyanı” Ristorante Umberto, damaklarda unutulmaz tatlar bırakan menüsü ile şehre yeni bir soluk kazandırmaya hazır.

İtalya’nın klasikleşen lezzetlerini modern bir yorumla servis eden Ristorante Umberto, şık dekorasyonu, kusursuz hizmeti ve enfes menüsü ile misafirlerine hem keyifli hem de lezzet dolu bir deneyim sunuyor.

Michelin yıldızlı şeflerle çalışma imkanı bulan ve İtalya’nın farklı şehirlerindeki geleneksel restoranlarda görev alan ünlü şeflerden edindiği deneyimler ile enfes lezzetlere imza atan Şef Özgür Yavuz ve ekibinin hazırladığı menüde; klasik İtalyan başlangıçlarından pizza ve salata çeşitlerine, makarna ve risotto seçeneklerinden tatlılara kadar, birçok alternatif bulunuyor.

İtalyan mutfağının gurme lezzetleri
Sunumu ve lezzeti ile fark yaratan Burrata Multicolore, ferah bir yaz salatası Insalata d’Umberto ve somon havyarı ile sunulan enginar salatası Insalata di Carciofi’nin yanı sıra, bir sanat eseri özeniyle hazırlanan Lasagna Alla Bolognese, Risotto Primavera, Pizza Alla Diavola, klasik İtalyan yemeklerinden Melanzane Alla Parmigiana ve anlık hazırlanan Tiramisú A La Minute, restoranın en favori lezzetlerinden.

Bağdat Caddesi’nde Göztepe Parkı’nın tam karşısında, yemyeşil manzarası ve 80 kişilik kapasitesi ile misafirlerini ağırlayan Ristorante Umberto, keyifli atmosferi, lezzet dolu menüsü ve kokteyl çeşitleri ile haftanın her günü 12:00-23:00 arasında misafirlerini ağırlıyor.

Adres: Prof. Hulusi Behçet Cad. No:20 Caddebostan-Kadıköy
Rezervasyon: 0533 290 10 10
www.ristoranteumberto.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT