Baş Başa Lezzetli Bir Sofrada, Arça’da…

Baş Başa Lezzetli Bir Sofrada, Arça’da…

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Baş Başa Lezzetli Bir Sofrada, Arça’da…

İstanbul’un en güzel noktalarından Haliç’te bulunan ve enfes bir manzara sunan Arça Restaurant & Grill, yılın aşk dolu günü olan 14 Şubat’a hazır

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 6, 2024

İstanbul’un en romantik manzaralarından, en güzel gün batımlarından birini sunan Haliç, Sevgililer Günü’nde Arça Restaurant & Grill’den izlenecek.

Çiftlere özel iki kişilik menüsü ile bu sevgi dolu güne hazırlanan Arça’nın şık ve zarif ortamında keyifli bir 14 Şubat yemeği yemek mümkün.

İstanbul’un en güzel noktalarından Haliç’te bulunan ve enfes bir manzara sunan Arça Restaurant & Grill, yılın aşk dolu günü olan 14 Şubat’a hazır.

Türk mutfağının mezelerden etlere en güzel örneklerini veren Arça, Sevgililer Günü nedeniyle çiftlere özel, iki kişilik olarak servis edilecek bir menü hazırladı. Kişnişli, portakallı kerevizin iştah açıcı etkisiyle başlayan, kestaneli lahana dolmadan tahin soslu pancar mücveri ve Antakya usulü zahterli zeytin kavurmasına uzanan menü, sürpriz bir tatlıyla taçlanıyor. Restoranın şık ve zarif ambiyansında, beğenilen müzik programı ile aşkın güzelliğini kutlayanlar keyifli ve leziz bir yemek yiyerek yaşamın temposuna bir akşamlığına ara vererek, derin sohbetlere dalacaklar.

Fiks menü tercih etmeyenler ise, önce Arça’nın özel kokteyllerini deneyebilir, menüden dilediklerini seçerek ister sevilen mezelerle rakı eşleşmesi ister dinlendirilmiş özel etlerle kırmızı şarap tercihi yaparak zevklerine uygun şekilde tadı damaklarından ve hafızalarından uzun süre silinmeyecek bir gece geçirebilirler.

Adını, ardıç ağacının olumsuzlukları uzaklaştırıp güzellikleri getirdiğine inanılan simgesel anlamından alan Arça, ardıç ağacının bu özelliğini günümüzde de Arça’daki sofralarında yaşatmayı hedefliyor. Sevgililer Günü ise, bu güzellikleri çoğaltmak için en güzel günlerden biri… Bilgi ve rezervasyon için: 0212 800 12 46

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT