Beyaz Trüf Mantarı Festivali...

Beyaz Trüf Mantarı Festivali...

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Beyaz Trüf Mantarı Festivali...

Mövenpick Hotel Istanbul dünyanın en lezzetli ve değerli mantarı beyaz trüfle hazırlanan lezzetleri muhteşem bir menüde bir araya getirdi.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 4, 2014

İtalya Piyemonte'nin mutfak dünyasına sunduğu en özel hediye olan beyaz trüf mantarının eşsiz aromasını tam mevsiminde keşfedip, unutulmaz bir lezzet şöleni yaşamanız için AzzuR Restaurant benzersiz bir menü sunuyor.

Mövenpick Hotel Istanbul’un İtalyan Başaşçısı Giovanni Terracciano tarafından, toprağın altında doğal olarak yetişen beyaz trüf mantarıyla hazırlanan birbirinden özel lezzetleri 4-14 Aralık 2014 tarihleri arasında dilerseniz öğlen iş yemeğinde dilerseniz keyifli bir akşam yemeğinde deneyebilirsiniz.

Gastronomi dünyasının pırlantası sayılan beyaz trüf mantarı menüsünde; Alba beyaz trüf ile sunulan fırınlanmış deniz tarağı, pecorino peyniri ve Alba beyaz trüflü risotto, siyah trompet mantarlı “gnocchi” ve kestane ile servis edilen Alba beyaz trüflü piliç, graten polenta, karışık mantarlar, gorgonzola peyniri sos ve Alba beyaz trüfün eşlik ettiği ağır ateşte pişirilmiş dana kaburga gibi tatlar öne çıkıyor.

Ayrıca beyaz trüf mantarı festivalinde özel bir degüstasyon menüsü de lezzet tutkunlarını bekleyen sürprizler arasında yer alıyor. Beş aşamalı menüde beyaz trüfün yanı sıra siyah trüfün de yer aldığı seçkin lezzetler konuklara sunulacak.

Rezervasyon için: 0212 319 29 29’u arayabilirsiniz.
www.moevenpick-hotels.com/istanbul

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT