Bir Hediye de Divan`dan!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Bir Hediye de Divan`dan!

Divan Pastaneleri, düğün hazırlıkları yapan çiftlere “Düğün Pastası” kampanyası ile Divan’dan Düğün hediyeleri sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 7, 2010

07.12.2011

Divan Pastaneleri, düğün hazırlıkları yapan çiftlere “Düğün Pastası” kampanyası ile Divan’dan Düğün hediyeleri sunuyor. 200 kişilik ve üzeri düğün pastası siparişlerinde çiftleri diledikleri bir Divan Oteli’nde haftasonu iki kişilik iki gece konaklama hediyesi bekliyor.

200 porsiyona kadar düğün pastası siparişlerinde ise pasta tutarının yüzde 5’i değerindeki hediye çeki Divan Pastaneleri’nde kullanılmak üzere çiftlere hediye ediliyor.

Divan Pastaneleri yarım asrı aşkın süredir üstün kalite, mükemmel sunum ve seçkin hizmet anlayışı ile müşterilerine hizmet veriyor. Divan Pastaneleri, düğün hazırlıkları yapan çiftlere özel olarak hazırladığı “Düğün Pastası” kampanyası ile çiftlerin bu en mutlu günlerini unutamayacakları hediyeler ile zenginleştiriyor.

Kampanya kapsamında 200 kişilik ve üzeri düğün pastası siparişlerinde çiftleri diledikleri bir Divan Oteli’nde haftasonu iki kişilik iki gece konaklama hediyesi bekliyor.

200 porsiyona kadar düğün pastası siparişlerinde ise pasta tutarının yüzde 5’i değerindeki hediye çeki Divan Pastaneleri’nde kullanılmak üzere çiftlere hediye ediliyor.

İstanbul Divan Pastaneleri Şubeleri İçin Tıklayın...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT