Bir Nişantaşı Vazgeçilmezi Nişantaşı Brasserie

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Bir Nişantaşı Vazgeçilmezi Nişantaşı Brasserie

Sadece Nişantaşı değil, İstanbul’un en keyifli ve eğlenceli noktalarından Nişantaşı Brasserie’de bahar keyfi başladı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 19, 2012

19.04.2012

Sadece Nişantaşı değil, İstanbul’un en keyifli ve eğlenceli noktalarından Nişantaşı Brasserie’de bahar keyfi başladı.

Türkiye’de brasserie kültürünün en iyi örneği olan ve Nişantaşı’nın en işlek caddesi Abdi İpekçi’de bulunan Nişantaşı Brasserie, açıldığı ilk günden beri hem Nişantaşı sakinleri, hem de rahatına olduğu kadar damak zevkine düşkün gençlerin buluşma mekanı. Nişantaşı’na Fransız sokaklarının kahve kokan havasını taşıyan Brasserie, rahat ve samimi ortamının yanında klasik Fransız mutfağından, fastfood sevenlere kadar herkese hitap eden geniş menüsüyle dikkat çekiyor.

Yemek kültürü ve eğlence hayatının trendlerini belirleyen Ulus 29’un dünyaca ünlü şefi Mert Şeran’ın yönetiminde hazırlanan Nişantaşı Brasserie menüsünde Ulus 29 klasiği olan köfte 29’dan, salatalara, somon gravlaxtan salyangoza, steak tartardan , kuzu inciğe, makarna , rizotto ve pizzaya kadar bir çok lezzeti tadabilirsiniz. Nişantaşı kültürünün bir parçası olan konser, sergi, tiyatro gibi etkinliklerden önce de atıştırmaya uğrayanların gözde mekanı olan Brasserie’de gündüz saatlerinde sakinlik, akşamüstü dostlarınızla keyifli sohbet, iş çıkışı sonrası ise hareket ve eğlence sunan Brasserie’nin müziği Çarşamba – Cumartesi arası DJ Engin Yelkenci tarafından yapılıyor.

Modern sanatla Nişantaşı ruhunu birleştiren Brasserie, her gün yeni bir şey fark etmeni zi ve keşfetmenizi sağlıyor. Brasserie’nin dekorasyonu ise Zeynep Fadıllıoğlu’nun imzasını taşıyor.

Beymen içerisinde bulunan Nişantaşı Brasserie, hafta içi 10:30-00:00, hafta sonu ise 12:00-01:00 saatleri arasında misafirlerine hizmet veriyor.

Adres: Abdi İpekçi Cad. No. 23/1 Nişantaşı -İstanbul
Tel: 0212 343 04 43

www.facebook.com/nisantasibrasserie

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT