Çağrı Köktekin ile Arya’dan Alaturkaya

Çağrı Köktekin ile Arya’dan Alaturkaya

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Çağrı Köktekin ile Arya’dan Alaturkaya

Wyndham Grand İstanbul Levent, yeni yıla girmemize az bir zaman kala konuklarına unutamayacakları bir yılbaşı programı sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 25, 2017

Yılbaşı gecesini dışarıda kutlamak isteyenleri yeni yılın tüm ışıltısıyla buluşturmaya hazırlanan Wyndham Grand İstanbul Levent, konuklarını benzersiz lezzetlerden oluşan yılbaşı gala yemeğiyle karşılamanın ötesinde Çağrı Köktekin’in Arya’dan Alaturkaya adlı konseptinde yer alan çeşitli dillerdeki repertuarıyla buluşturuyor.

Yeni yıl sofralarının geleneksel yemeği yılbaşı hindisini el yapımı tortellini ile harmanlayan Wyndham Grand İstanbul Levent’in tecrübeli şefleri, Akdeniz yeşillikleri ile hazırlanmış Bahçe Çorbasını ise menünün ilk sırasında konumlandırıyor.

Careme Layali Meze Tabağını Rogena Ekmek, Kurutulmuş Meyveler ve Yöresel Peynirler ile bütünleştiren Careme Restaurant, Buharda Pişirilmiş Combine Etler ile sofraları şenlendiriyor. Kiraz odununda pişirilmiş renkli yeni yıl ekmekleri ise gecenin en özel tatlarını oluştururken birbirinden lezzetli yemeklerde Wyndham Grand İstanbul Levent’in yılbaşı gala yemeğinde yerini alıyor.

Çağrı Köktekin’in Arya’dan Alaturka’ya adlı konseptinde yer alan çeşitli dillerdeki repertuarı ile müzik dolu bir geceye ev sahipliği yapacak Wyndham Grand İstanbul Levent’teki yeni yıl coşkusunun tek kişilil fiyatı ise 400 TL olarak belirlendi.

Yeni yılı tüm ihtişamıyla karşılamak isteyenleri bu muhteşem organizasyona davet eden Wyndham Grand İstanbul Levent, herkesin yeni yılını kutluyor…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT