Calipso Balık’tan Romantik Sevgililer Günü Menüsü!

Calipso Balık’tan Romantik Sevgililer Günü Menüsü!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Calipso Balık’tan Romantik Sevgililer Günü Menüsü!

Lezzet avcılarının yeni durağı olan Calipso Fish çocuklar içinde özel menüsü ve çocuk kulübü etkinlikleri ile de ailelere güvenli bir ortam sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 11, 2016

Zengin menüsü, kaliteli hizmeti ve şehrin kalbinde yeşillikler içinde Bostancı-Küçükyalı Sahilinin gizli bahçesi olarak yer alan Calipso Fish, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde de Ege’nin müthiş lezzetlerini sunuyor.

Adaların, Marmara ile buluştuğu muhteşem manzarası ve Ege’ye özgü limon çamları ve mandalina ağaçları arasından yürüyerek girdiğiniz sımsıcak ambiyansıyla, Sevgililer Günü’nün romantizmini yaşatmaya ve mevsimin en taze balıklarıyla misafirlerine eşsiz bir deneyim sunmaya devam ediyor.

Calipso Fish’in 14 Şubat Sevgililer Günü için özel olarak tasarlanan menüsü oldukça geniş. Vintage Sauvignon Şampanya ikramı başlayan menü Kuver (Özel Hamsi Ançuvez, zeytin,turşu, ezme ve Calipso ekmek çeşitleri) ile başlayıp; 8 çeşit özel Calipso İstiridye tabağı ile devam ediyor. Ara sıcaklarda Kalamar Tava, Balık Köftesi, Rum Böreği, Otlu Mücver ve Şarap soslu Özel Lagos Lokum bulunuyor. Ana yemekte Deniz Levreği, Sarıkanat, Minekop ve Tekir bulunurken ayrıca Calipso special tatlı ve meyve tabağı ikramları bulunuyor.

Lezzet avcılarının yeni durağı olan Calipso Fish çocuklar içinde özel menüsü ve çocuk kulübü etkinlikleri ile de ailelere güvenli bir ortam sunuyor. Senelerin deneyimine sahip işletmecileri ve farklı mutfak kültürlerinden topladığı tarifleri ile bütün yemek severleri, sunumları ve lezzetleri ile büyülemeye hazırlanıyor. Sizde unutamayacağınız bir Sevgililer Günü geçirmek istiyorsanız Calipso Fish’i deneyin deriz!

Limitsiz Yerli İçki ile Kişi Başı KDV dahil 150 TL’dir.

www.calipsorestaurant.com
www.info@calipsorestaurant.com
Tel: 0216 489 28 58 – 489 28 68

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT