Carlotta: Şehrin En Yeni ve En Hızlı Lezzet Adresi

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Carlotta: Şehrin En Yeni ve En Hızlı Lezzet Adresi

İstanbul Doors Group’un yeni markası Carlotta Café & Deli, şehir hayatına kaliteli, yaratıcı ve hızlı yemek anlayışını getiriyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 8, 2011

08.08.2011

İstanbul Doors Group’un yeni markası Carlotta Café & Deli, şehir hayatına kaliteli, yaratıcı ve hızlı yemek anlayışını getiriyor. Özellikle çalışan ve yemeğe kısıtlı zaman ayırabilenler için sağlıklı ve lezzetli seçenekler sunan Carlotta’nın ilk şubesi Maslak’ta Capital Olive Plaza’da açıldı

İstanbul Doors Group, şehir hayatındaki taze, hızlı ve kaliteli yiyecek ihtiyacınıza Carlotta Café & Deli ile lezzetli çözümler sunuyor. İstanbul Doors Group’un yeni zincir markası Carlotta, müşteri odaklı servisi, eğlenceli ortamı ve orijinal formatıyla, günün her saati için lezzetli ve hızlı alternatifler sunuyor. Ayrıca Carlotta’nın sunduğu bu farklı ve sağlıklı lezzetler, dilerseniz siz evinizde ya da iş yerinizdeyken hızlı bir servisle ayağınıza kadar geliyor.

İlk şubesi İstanbul iş hayatınının kalbinin attığı Maslak’ta açılan ve yakında şehrin dört bir yanında güzel ve kaliteli yemek isteyenlerle buluşacak olan Carlotta, hem öğlen aralarında hem de mesai bitiminde sunduğu pratik ve lezzetli seçeneklerle vazgeçilmez adresiniz olacak. Café ve delicatessen konseptlerinin orijinal bir karışımı olan Carlotta’nın zengin, lezzetli ve yaratıcı menüsünde çorbalar, sandviçler, wrapler, salatalar ve ev yapımı tatlıların yanı sıra zengin kahve ve soğuk içecek seçenekleri bulunuyor.

Sağlıklı ve leziz yemek seçeneklerinin yanı sıra sıcak bir atmosfer de sunan Carlotta, yaratıcı ve sürekli yenilenen menüsüyle size tatlı sürprizler yaşatacak . Hem sevdiğimiz yemek seçeneklerini, hem de yepyeni lezzetleri değişik sunumlarla ve kaliteli, lezzetli ve ulaşılabilir yemek anlayışıyla sunan Carlotta’nın sürprizli ve kendini yenileyen menüsüyle, çalışanlar ve yemek için az vakti olanlar, ¨Bugün ne yesem?¨ derdinden kurtulacaklar.

Adres: Ayazağa Mah. Dereboyu Sok., Kapital Olive Plaza Giriş Katı, Maslak İstanbul
Telefon: 0212 364 34 24 /25
Web: www.istanbuldoors.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT