Çok Sevilen Schlotzsky’s Hip Chick Trio Tavuk Menüsü, Tekrar Satışta

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Çok Sevilen Schlotzsky’s Hip Chick Trio Tavuk Menüsü, Tekrar Satışta

Günün her saatine uygun, keyifli ve sağlıklı yiyecekler sunan Schlotzsky’s, çok beğenilen ve yoğun talep gören Hip Chick Trio adını verdiği tavuklu sandviç menüsünü tekrar satışa sundu.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 6, 2010

06.12.2010

Günün her saatine uygun, keyifli ve sağlıklı yiyecekler sunan Schlotzsky’s, çok beğenilen ve yoğun talep gören Hip Chick Trio adını verdiği tavuklu sandviç menüsünü tekrar satışa sundu.

Menüde yer alan üç farklı sandviç çeşidinde ise füme tavuk göğüs eti, mozarella peynir, marine edilmiş siyah zeytin, göbek marul ve köz biber gibi sağlıklı ve hafif lezzetlere yer veriliyor. Menüdeki hafif sandviçlerin fiyatları da hafif, menü seçimleri 8,60 TL ile 11.90 TL arasında değişiyor.

Tüm dünyadaki 500’ü aşkın restoranında en sağlıklı yiyecekleri sunan, kızartılmadan hazırlanan ürünleriyle sağlıklı ve hafif sıcak sandviç tutkusu yaratan Schlotzsky’s, füme tavuk eti ve tavuk göğsü ile yepyeni ve çok hafif menü hazırladı. Birbirinden lezzetli üç farklı sandviç seçeneği bulunan Hip Chick Trio adını verdiği menüde Fiesta Chicken, Chicken Cordon Bleu ve Chicken Beef Smokecheesy sandviçleri bulunuyor.

Hafif ve Doyurucu Lezzetler
Schlotzsky’s Hip Chick Trio menüsünde yer alan sandviç seçeneklerinde tavuk etinin yanında tadına doyum olmaz füme dana eti de kullanılıyor. Sandviçlerde dana eti ve tavuk etinin hafif lezzetleri yanında peynir, göbek marul, köz biber, domates, yeşil soğan gibi ek lezzetler de bulunuyor.

Fiesta Chicken’da füme tavuk göğüs eti, eritilmiş ve yaşlandırılmış cheddar peyniri, marine edilmiş siyah zeytin, kırmızı köz biber, kırmızı soğan, göbek marul, domates, yeşil soğan ve salsa sos ile Schlotzsky’s domatesli fesleğen ekmeğine hazırlanıyor. Fiesta Chicken sandviçin normal boyu 8,60 TL, büyük boyu ise 10,90 TL fiyatıyla satışa sunuluyor.

Dana ve Tavuk Etinin Lezzetli Uyumu
Menüdeki bir diğer lezzet Chicken Cordon Bleu ise dana salamı, füme tavuk göğüs eti ve dana füme etinin muhteşem uyumunu yansıtıyor. İçindeki mozarella ve füme gouda peyniri, hardal, Schlotzsky’s özel ekmeği ile servis edilen Chicken Cordon Bleu sandviçin yanında ballı hardal ile servis ediliyor. Normal boyu 9,50 TL, büyük boyu ise 11,90 TL fiyatla sunuluyor.

Menüdeki en zengin lezzetlerlerden biri olan Chicken Beef Smokecheesy tavuk, dana salam ve füme peynirin tadını bir arada sunuyor. Sandviç içinde et ürünlerine füme gouda peyniri, domates, göbek marul, kırmızı soğan ve chipotle mayonez Schlotzsky’s özel ekmeği eşliğinde hazırlanıyor. Chicken Beef Smokecheesy normal seçeneği 9,50 TL, büyük seçeneği ise 11,90 TL fiyatla müşterilere sunuluyor.

Hip Chick Trio Fiyat Tablosu
F iesta Chicken: 8,60 - 10,90
Chicken Cordon Bleu: 9,50 - 11,90
Chicken Beef Smokecheesy: 9,50 - 11,90

İstanbul Schlotszky`s Şubeleri İçin Tıklayın...


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT