Conrad İstanbul Bosphorus'da Yılbaşı Balosu

Conrad İstanbul Bosphorus'da Yılbaşı Balosu

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Conrad İstanbul Bosphorus'da Yılbaşı Balosu

Conrad İstanbul Bosphorus, Lüks Balo Salonu ile bu yıl da şehrin en seçkin yılbaşı programına ev sahipliği yapıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 19, 2017

Yılbaşı ve Noel etkinlikleri ile şehrin en gözde adreslerinden biri olan Conrad İstanbul Bosphorus’da 31 Aralık 2017 gecesi Balo Salonu’nda gerçekleşecek olan Yılbaşı Özel programında, şarkıları ve enerjisi ile dinleyicilerini her daim eğlendirmeyi başaran Rober Hatemo sahne alacak.

Conrad İstanbul Bosphorus, 750 oturma kapasiteli 968 m²’lik lüks Balo Salonu ile bu yıl da şehrin en seçkin yılbaşı programına ev sahipliği yapıyor. Pop müziğin dinamik ismi Rober Hatemo’nun sahne alacağı gece, eğlence ve ziyafet garantili konseptiyle yeni yıla eğlenerek girmek isteyen misafirlerini bekliyor.

Rober Hatemo’dan önce, İsmail Atalı ve Artist Orkestrası ile dünya müzik tarihinin klasikleşmiş şarkılarıyla Akdeniz’den Amerika’ya, müzikal bir dünya turuna çıkacak misafirler, ardından sahne alacak olan Azra ile geçmişten günümüze Türk popunun en güzel şarkılarıyla eşsiz bir müzik şöleni yaşayacaklar.

Conrad İstanbul Bosphorus’un ünlü ve ödüllü şeflerinin, geceye özel hazırlamış olduğu yılbaşı menüsü ise davetlilere tam bir ziyafet şöleni sunacak.

Conrad İstanbul Bosphorus, her zaman olduğu gibi bu yıl da çocuklu ailelerin yılbaşı eğlence keyfini rahat rahat yaşayabilmeleri, çocukların da kendi yaşıtlarıyla gönüllerince eğlenebilmeleri için minik misafirlere özel bir etkinlik düzenliyor. Ebeveynler Balo Salonunda müziğin ve yemeklerin keyfini sürerken, minikler de kendileri için hazırlanmış salonda yeni yılı uzman bir animasyon ekibi eşliğinde, arkadaşlarıyla birlikte eğlenerek karşılayacaklar.

Conrad İstanbul Bosphorus, Rober Hatemo’nun sahne alacağı Yılbaşı Gala Yemeği ile yeni yıla mutlu ve keyifli bir başlangıç yapmak isteyen misafirlerini bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT