Divan’dan İçinizi Isıtacak Kış Çorbaları

Divan’dan İçinizi Isıtacak Kış Çorbaları

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Divan’dan İçinizi Isıtacak Kış Çorbaları

Her tabağın kendine has bir hikayesi olduğuna inanan Divan şefleri bu kez, toprağın kalbinden gelen kök sebzeleri ve en taze yerel ürünleri kullanarak enfes çorbalar hazırlıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 29, 2024

4 Mevsim Divan projesiyle mevsimsellik ve sürdürülebilirlik ilkelerini kalpten benimseyen Divan’ın deneyimli şef ekibi, yepyeni menüler hazırlamaya ve misafirlerine tadına doyamayacakları gastronomi deneyimleri yaşatmaya devam ediyor.

Her tabağın kendine has bir hikayesi olduğuna inanan Divan şefleri bu kez, toprağın kalbinden gelen kök sebzeleri ve en taze yerel ürünleri kullanarak enfes çorbalar hazırlıyor. Kış sofralarının vazgeçilmezi çorbalar, Divan şeflerinin özenli yorumuyla misafirlere ikram ediliyor.

Divan’ın sıcacık ve leziz çorba menüsünde yer alan şifa ve enerji kaynağı Tavuk Suyu Çorbası, topraktan gelen mineralleri ve vitaminleriyle Kök Sebzeleri Çorbası, her kaşığı ile geçmişten günümüze uzanan mutfak kültürümüzün izlerini yansıtan Kara Lahana Çorbası damaklarda unutulmaz bir tat bırakacak. Sağlık ve kolajenin lezzetli bir buluşması olan Kuzu Paça Çorbası ve mutfağımızın klasiklerinden, zeytinyağı ve kıtır ekmekle tamamlanan Mercimek Çorbası kış mevsiminin soğuğunda içinizi ısıtacak.

Divan’ın besleyici ve zengin çorba menüsü, şubat ayı sonuna kadar Lotus Bistro by Divan, Divan Pub Erenköy, Divan Brasserie Bebek, Divan Brasserie Fuaye, Divan Brasserie Kalamış, Divan Brasserie Beyoğlu, Divan Brasserie Akasya ve Divan Brasserie Çankaya’da tadılabilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT