Domino’s Pizza’dan Bir İlk; Sahilde Pizza Keyfi

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Domino’s Pizza’dan Bir İlk; Sahilde Pizza Keyfi

Kaliteyi ve lezzeti, dumanı üstünde tüten pizzalarına taşıyan Domino’s, sahilde güneşin tadını çıkaranlara da lezzetli bir kaçamak sunacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 11, 2012

11.06.2012

Domino’s Pizza’dan açık havada ev konforu ile pizza sipariş imkânı…

Birlikteliklerin vazgeçilmezi, arkadaş sohbetlerinin lezzeti Domino’s; pizza severleri farklı sürprizleri ile şaşırtıyor. Farklı çeşitleri ile herkese hitap eden Domino’s Pizza’dan Caddebostan sahilinde pizza siparişi verebilecek, pizzanızı beklerken açık havanın keyfini sürebileceksiniz.

Kaliteyi ve lezzeti, dumanı üstünde tüten pizzalarına taşıyan Domino’s, sahilde güneşin tadını çıkaranlara da lezzetli bir kaçamak sunacak. Cazip promosyon fırsatları ile de pizza tutkunlarını her fırsatta sevindiren Domino’s, Caddebostan sahilindeki yeni sipariş standı ile damakları şenlendirecek.

Domino’s Pizza’nın karşı konulmaz lezzetlerine, açık havada ulaşmanıza imkân sağlayan yeni sipariş standı; yaz boyunca eğlence ve lezzeti bir arada sunacak. Tüm gün devam edecek olan açık havada sipariş fırsatı, pizzalarına kavuşmayı bekleyenler için hazırladığı puflar ile de konfor sağlayacak.

Siz de sahil keyfinizi pizzanın eşsiz lezzeti ile taçlandırmak istiyorsanız, Domino’s Pizza’nın birbirinden farklı lezzetlerinden sipariş edebilirsiniz…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT