Domino’s’tan Bol Soslu ve Çok Lezzetli Makarnos!

Domino’s’tan Bol Soslu ve Çok Lezzetli Makarnos!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Domino’s’tan Bol Soslu ve Çok Lezzetli Makarnos!

Domino’s’un bol soslu ve çok lezzetli Makarnos’u, hem lezzeti hem de görüntüsüyle sofraları şenlendirecek.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 30, 2021

Hem doyuran hem de mutluluk veren yiyeceklerin başında gelen makarna,  Domino’s’un damaklarda iz bırakan favori yemeği olarak 2021’e damga vuruyor. Domino’s’un bol soslu ve çok lezzetli Makarnos’u, hem tadı hem de görüntüsüyle sofraları şenlendiriyor. Tek başına bir öğün olan Makarnos ile farkını ortaya koyan marka, Domino’s sofrasını her geçen gün genişletmeye devam ediyor. Domino’s, küçük büyük demeden herkesin severek yediği makarnayı dört farklı lezzetle menüsüne eklediğini, iletişimi yüksek erişimli influencerlarla önce sosyal medyada duyuruyor. Makarnos’un lansmanını ise, 2019’dan beri markanın yüzü olan, başarılı oyunculuğunun yanı sıra, eğlenceli sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Enis Arıkan yapıyor.

Küçük büyük demeden herkesin severek yediği makarna, Domino’s’un damaklarda iz bırakan favori yemeği olarak 2021’e damga vuruyor. Makarnayı artık evde kimse yapmakla uğraşmayacak. Domino’s’un bol soslu ve çok lezzetli Makarnos’u, hem lezzeti hem de görüntüsüyle sofraları şenlendirecek.

Bol malzemeli içeriği ve Domino’s ustalığıyla yapılan yepyeni eşsiz tat Makarnos’lar, birbirinden leziz 4 farklı çeşidiyle Domino’s severlerle buluşuyor. Yemeklerinde acılı tatlardan hoşlananların ilk tercihi olmaya aday Acılı Arabiata Makarnos, Acı Chili Baharatı, Mozerella Peyniri, Sarımsak ve Pizza Sosu içeriğiyle İtalyan mutfağını sofralara taşıyor. Peyniri her yemeğe katmayı sevenlerin vazgeçilmezi olan Bol Peynirli Makarnos, çok leziz tadıyla farkını ortaya koyuyor. Makarna sevenlerin favorilerinden olan Tavuklu Mantarlı Makarnos, tek başına tam bir ziyafet yemeği olarak kalpleri fethediyor. Makarna dediğin bol malzemeli olur diyenlerin hayran kalacağı Bol Malzemeli Makarnos, lezzetiyle adeta büyülüyor.

Hem doyuruyor hem de mutluluk veriyor
Domino’s, hem doyuran hem de mutluluk veren Makarnos’un sosyal medya tanıtımını, iletişimi yüksek erişimli influencerlarla yaptı. 24, 25, 26 Mayıs tarihlerindeki kişiye özel teaser video çekimleri “27 Mayıs’ta reklamı bekleyin” mesajıyla gerçekleşti. Marka, Makarnos’un lansmanını ise, 2019’dan beri markanın yüzü olan, başarılı oyunculuğunun yanı sıra, eğlenceli sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Enis Arıkan ile yapıyor. 27 Mayıs’ta yayınlanacak Makarnos reklam filminde Enis Arıkan yer alıyor.

Makarnos tek başına bir öğün
Sunduğu her lezzete kendine has imzasını atan Domino’s, tek başına bir öğün olan Makarnos’ları, eve serviste 19.99 TL’den başlayan cazip fiyatlarla sunarak, temassız teslimatla kapınıza kadar getiriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT