Döner Hakkında Tüm Bildiklerinizi Unutun!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Döner Hakkında Tüm Bildiklerinizi Unutun!

Ekmekiçi’nin damağınızda enfes bir tat bırakacak özel dönerini tattığınızda daha önce yediklerinizi unutacaksınız.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 27, 2009

27.05.2009

Ekmekiçi’nin damağınızda enfes bir tat bırakacak özel dönerini tattığınızda daha önce yediklerinizi unutacaksınız.

Evde ekmek arasına bir şeyler koyup da atıştırmayanımız yoktur. Sevdiğimiz yiyecekleri pratik bir şekilde taptaze bir ekmeğin arasına koyduğumuzda aldığımız damak tadı bazen en gösterişli ziyafet sofralarında bulunan yiyecekleri bile gölgede bırakır.

İşte Ekmekiçi de hepimizin sevdiği bu alışkanlıktan yola çıkarak oluşturduğu nefis menülerini ekonomik fiyatlarla birleştirerek lezzet tutkunlarına sunuyor.

Kendi ürettiği çıtır çıtır ekmeklerin içinde döner, Adana kebap, Urfa kebap, kokoreç, beyti gibi özel ürünleri sunan Ekmekiçi’nin değişmeyen formüllü lezzetlerini bir kez tattığınızda bir daha unutamayacaksınız.
Bu lezzetlerden bir tanesi de nefis yaprak döner. Tamamen doğal baharatlarla marine edilen yaprak etten yapılan Ekmekiçi dönerinde kesinlikle kıyma kullanılmamaktadır.

Ekmekiçi’nin ekonomik menü seçeneklerinde nefis yaprak döneri, 400 cc Coca-Cola ve patates kızartmasıyla birlikte 7.45 TL’ye yiyebilirsiniz.

İstanbul’da levent Metrocity, Sefaköy Armoni Park ve Pendik Neo Marin AVM’de bulunan Ekmekiçi’nin Türkiye çapında toplam 17 şubesi bulunuyor.
Tüm ürünleri ISO 9001 ve HACCP sistemlerinin güvencesi altında olan Ekmekiçi, lezzeti, kalitesi ve hijyenliğiyle lezzet avcılarının bir numaralı adresi olacak.

İstanbul Ekmekiçi Şubeleri İçin Tıklayın...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT